söndag 1 maj 2011

Ute och virrat i barnsaksvärlden!

Det finns precis hur mycket som helst att köpa till ett litet barn och jag är nog den potensiella köparen som går på ALLT :))) I alla fall i barnsaksvärlden som jag så fint kallar det! I dag var vi och besökte vår favvo butik på backaplan, Nids4kids. Jag kan ju inte påstå att det är den "trevliga personalen" som lockar oss dit utan snarare utbud och priser. Den butiken har precis allt, och till ett bra pris:) I dag kom vi därifrån med en ny bilbarnstol till Oliver, det börjar bli dags att byta nu. Han börjar nämligen att växa ur sitt babyskydd, vår lilla kille börjar bli stor! Det är inte lätt att välja bilbarnstol för det finns ju flera olika märken och priser, vi valde i alla fall en Akta Graco Belogic. Just nu är det den enda bilbarnstolen som har klarat plustestet och hade dem bästa sidokuddarna, säkerhet är väldigt viktigt för oss och vi vill att vår lille prins ska åka säkert i bilen! Ett tips till er som är ute i bilbarnstolssvängen, tänk på att dem flesta bilkrockarna är sidokrockar..därmed viktigt med breda sidokuddar som skyddar er lilla skatt.
Snart dags att montera den i bilen
Blir kanon till sommaren och till vår nya altan:)
Det blev lite annat smått och gott också, det går ju inte att gå ifrån en barnbutik utan att ha med sig lite nya roliga saker. Det blev en picknikmatta, som vi även kommer att ha bra användning för hemma och sedan hittade vi en nalle med nattlampa från Teddykompaniet. Vi får se hur bra den lyser upp och om det finns någon mysfaktor i den:) Vi får passa på att shoppa på Nids4kids, för tydligen har dem sålt till Rexinus som är ägare av Barnens Hus och Babyland :( Så vi får se hur länge butiken finns kvar, hoppas i alla fall ett litet tag till.

Nu blir det lite pyssel i köket,  börjar med att fylla på förrådet med äppelmos till mina killar och sedan är det dags att förbereda kvällen middag som blir söndagsgryta a la Malla. Trevlig söndagkväll på er alla!
Pratglad och go kille vi har!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar