lördag 14 maj 2011

One week to go!

Det var fel på bloggers hemsida i torsdags och igår fm så nu kommer ett lite sent torsdags inlägg:

TORSDAG 12 MAJ
Ojoj, snart åker vi! Det är bara en vecka kvar och jag har inte gjort mycket inför resan, det gäller att ligga i som bara den för att hinna allt som skall göras och köpas. Jag fick i allafall uträttat allt på apoteket så nu har vi vårt lilla reseapotek med oss på resan, känns alltid tryggt att vet att man har svenskt läkemedel med sig som är anpassat för små barn. Men vi hoppas på att vi inte behöver använda så mycket av det vi har köpt, målet är ju att hålla oss friska under hela resan.
Lite av reseapoteket
Morfar planerar för fullt och har bokat första sightseeing resan nästa lördag, vi ska åka till en vingård som ligger runt massa berg. Det ska bli sååå häftigt, sova på en vingård...när kommer man att göra det igen! Och sen innehöll resan massa annat skoj också, ojoj vad vi längtar! Det kommer att bli en häftig resa, trist bara att att moffa ska göra en operation, det är tur att vi kommer finnas där och ta hand om honom efter operationen. Morfar är lite slarvig och vill helst inte ta det lugnt!!! Så det är tur att vi kan vara där och passa upp, samt se till så att han håller sig lugn :)
Den lilla charmören gillar tjejer!
Den smarriga morotskakan som Johanna bjöd på!
Inte lätt att få med alla på bild :)
Då gör vi ett nytt försök..
Idag har vi umgåtts med mammagruppen, vilken mysig dag vi haft tillsammans! Johanna fyllde år igår så det blev lite födelsedagsfirande med god lunch och supersmarrig morotskaka :) Oliver tycker det är så skoj att få träffa sin kompisar, han kommer sakna alla jättemycket när vi åker.

1 kommentar:

  1. Ja det är bara att erkänna att man är slarvig.
    Men med sådan dotter som är sten säker och med backup från Abbe och Malins bror med familj är det inga problem och något att vara orolig för.
    Ni är kanon det ska ni veta.
    Och strollern är parkerad nu när du kommer Oliver en Graco GT med nya sommar däck.

    SvaraRadera