torsdag 5 maj 2011

Two weeks to go!

Hihi nu börjar äntligen nedräkning på allvar, två veckor innan det är dags för oss att flyga till morfar! Och veckorna bara rullar så snart är vi där, yeaj! Men det är mycket som skall hinnas med innan dess; tapas kväll med tjejgänget, Hjärt & lungräddningskurs x 2 tillfällen, övernattning i Ullared med tjejerna på jobbet, sångstund, mysa massa massa med pappa Abbe, umgås så mycket vi kan och hinner med alla goa mammor och Olivers kompisar, inhandla allt inför resa och sist packa. Så vi har det vi gör kommande två veckor!
Olivers bästa buddisar
I dag blev det ingen sångstund för mig och Oliver, vi bestämde oss för att ha en lugn morgon och inte stressa iväg på något. Väldigt skönt, tyckte i alla fall jag:) Vid lunch tid packade vi in oss i bilen och åkte mot Olivia för mammagruppsträff. Vilken lunch, det blev grilllunch och marängswiss..man blir som sagt bortskämd när man är mammaledig. I love it!! Att gå tillbaka och arbeta igen känns lång långt bort:)) Just nu i alla fall!
Grabbarna leker snäll (Lilla Tea sov så hon fick jag aldrig någon bild på)
Efter flera timmars playdate begav vi oss hemåt, eller kanske inte riktigt hemåt. Det blev ett spontanstop i Amhult, blev lite sugen att kolla på Lindex och Cinco. Det blev shopping till oss båda, jag som inte har shoppat till mig själv på hur länge som helst slog på stort idag. Det blev en sommarklänning, ett par capribyxor och en jättefin axelväska. Till Oliver blev det också lite smått och gott, det hade kommit in mycket fint på Lindex och Cinco.
Min nya fina sommarklänning
Lite nyinköpta kläder till resan
Första flippisar inköpta, tyvärr lite för stora så vi måste byta till mindre storlek
Resekit till vår resa anlände med posten idag tillsammans med flippisar!
Efter en härlig dag hemma hos Olivia och Leo med alla mammor och bebbar, shopping i Amhult, hann vi även med lite mys & bus med pappa Abbe. Som har varit busy busy busy på jobbet den här veckan och vi har inte alls hunnit med att umgås mycket den här veckan. Men i helgen blir det mycket mys och bus för killarna för då ska mamsen på tapas kväll med goa tjejerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar