torsdag 26 maj 2011

Vincent Palliotti Hospital

Godsaker, dryck, lite sysselsättning och hembakad toscakaka!

Idag har vi varit på Vincent Palliotti sjukhus och hälsat på morfar, som mådde under omständigheterna väldigt bra. Men det är första gången jag har sett han så trött och lugn, han kan inte göra så mycket mer än att vila nu. Det blev inget långt besök där idag, vi stannade bara en timme men jag tror att det räckte idag..moffa behöver vila upp sig så han kan komma hem och umgås med oss igen! Förhoppningsvis kommer han hem på söndag eller måndag, det ser vi framemot.
På väg ut på balkongen, här går det undan!
Så här såg det ut innan Oliver gav sig på den
Och så här blir det när mamma inte är i närheten
Fixar till sig innan avfärd :)

Innan vi begav oss till sjukhuset idag blev det ett stopp på Waterfront, ville komplettera min "Get Well" bag till pappa med lite mer godsaker! Men det blev även ett besök in i en butik :) Där shoppade jag några skor till Oliver. Det fanns jätte många fina skor, varför finns det inte samma utbud hemma till bebisar? Det behöver Sverige definitivt bli bättre på!
söta små varma tofflor till hösten
Converse look a like! Få se om vi hittar äkta också :)
Det fanns som sagt massa fina skor att köpa
Mysiga tofflor för kalla höstdagar


När vi kom hem till lägenheten igen så blev det bus & lek, det blev även premiärbad för Oliver i morfars stora badkar! Det var väldigt populärt så det kommer vi att göra fler gånger. Därefter blev det 330ml välling och sedan däckade Oliver. Han somnar mycket tidigare här än hemma, tror det beror på alla intryck under dagen och alla nya människor som pratar och latjar med honom:)
Chillar i soffan (hehe vi har många stora härliga fåtöljer i lägenheten)
Plaskade och hade väldigt skoj i badet!

Imorgon blir det ett besök till sjukhuset och sedan får vi se vad vi hittar på. Det ligger ett stort shoppingcenter brevid sjukhuset så vi får se om vi åker förbi där imorgon. Eller så kanske vi åker tillbaka till Waterfront och går på Aquarium, där man bland annat kan få se pingviner matas och andra havsdjur! Vi har även andra saker på "To do" listan men eftersom vi skall vara här två veckor till har vi tid att göra det även nästa vecka. Så vi får se vad dagen erbjuder imorgon!
Pappa Abbe; Vi saknar dig och älskar dig väldigt mycket, önskar du var här hos oss. PUSS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar