fredag 6 maj 2011

Nu är det fredagsmys!

Jaha då var det mysiga fredag igen och ikväll är det fredagsmys! Me love fredagsmys. Lilleman har sovit sedan sju och sover nog för natten, så det blir myskväll för mig och Abbe nu:) Det står grillning på menyn och sedan blir det smarrig efterrätt, nu när jag är så duktig och försöker att undvika socker på veckorna hemma måste man få äta lite extra på helgen:) Tyvärr blev det ingen träning idag men imorgon är det dags för ett cirkelträningspass, längtar redan.
Skötväskan är rolig att pilla på

Idag har vi pysslat och grejat hemma, det börjar närma sig flytt och nu kan man börja packa ned en hel del. Vi ska även sälja en byrå och ett väggskåp så det börjar bli dags att packa ned alla saker i det och lägga ut det på blocket. Vi får se vad vi hinner med i helgen, vem vet kanske är det tomt på söndagkväll:)
Till Salu

Oliver har blivit en riktigt höjdare på sin gåstol nu, han springer där det går att springa. Det går med väldans fart och han har börjat intressera sig för allt man kan ta på. Far gärna och tar i skåp och försöker öppna det som går:) Lilleman börjar bli så stor, tänk nästa torsdag blir han 7 månader. Herregud vad tid har gått fort, vad hände??
Handtag är väldigt spännande!

Nä nu är det hög tid att ta med sig ett glas rosé och göra Abbe sällskap framför grillen, för en gång skulle så
grillar vi förra 21. Trevlig fredag på er alla! 

 

Sånt som är bra att ha i skötväskan. Love Sack'n Seat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar