tisdag 10 maj 2011

HLR kurs

Det borde vara obligatoriskt i samtliga föräldrargrupper att gå Hjärt och lungräddning, tänk om man skulle råka ut för något hemskt och så har man ingen aning om hur du ska gå tillväga för att rädda ditt barn. Ett stort + till röda korset i Torslanda, hon som håller i kursen är grym och underhållande :) Fick många matnyttiga tips som jag säkerligen kommer att få använding för, haha t ex en sån enkel sak som att inte ha några farliga medel lätttillgängligt under diskbänken..dem små får tag på allt!!! Nu är det bara att börja sanera och plocka undan här hemma, barnsäkert måste man ju ha! Vi har även beställt en plansch över de vanligaste förekommande kemiska produkterna som finns i hemmet och vad man ska göra om olyckan är framme, väldigt bra att ha hemma. Ni som inte har en och har barn gå genast in på http://www.gothiaforlag.se/ och beställ!!
Rackartyg när mamma är upptagen med annat!

Det härliga vädret fortsätter i götet och det känns nästan som att sommaren är här, men vänta bara snart kommer det traditionella gbg vädret som man verkligen ogillar. Tänk om det verkligen blir en fin och varm sommar för en gång skull, det vore väl härligt! Idag var jag och Oliver på drop in på BVC, vill kolla längd och vikt innan vi åker till Kapstaden. Lillskrutten följer sin kurva perfekt, 8 560kg och 70,5 cm lång är han nu:) Skönt att veta att han fortsätter gå upp, vi ammar ju bara en gång per dag och det är morgonmålet. Därför är det ju bra att veta att han får i sig tillräckligt med mat!
Off we go to BVC

Idag har det varit full rulle här hemma och vi har inte fått njuta av det fina vädret alls idag, vi har varit busy busy busy hela dagen lång och hann inte ens förbereda middag så vi har fortfarande inte ätit men snart är det dags. Det blir vår nya favorit, köttfärsomelett :) Den är ju så grymt god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar