lördag 30 april 2011

Valborg here we come!

Och så är det party all night long!!! Nä inte direkt, jag tror allt att det har skett lite ändringar i vårt Valborgsfirande sen vår prins kom till världen, man har lite andra prioriteringar:) Haha kommer ihåg när vi pluggade på Gotland och vi firade Valborg med alla tjejerna, Valborg i sambolyan det var grejer det:) Miss those days sometimes!!! I alla fall alla goa tjejer:) Känns som att man klarat av den andra biten, festa känns inte lika kul längre. Men efter 4 år på Gotland och ett första år med konstant festande tror jag att man har festat så det räcker. Nu är det familjemys som gäller!
Ska man äta smörgås själv då gäller det att ha förkläde!
Världens finaste kille!
Idag har vi haft en väldigt mysig dag tillsammans, bara vi tre:) Det är enda helgen innan jag och Oliver åker som vi är själva och inte har något planerat. Både jag och Oliver känner att vi kommer sakna pappa Abbe extremt mycket och känner att vi behöver ta vara på varje minut innan det bär av till Sydafrika. Vi längtar väldans till att få träffa moffa nu, ska bli spännande att se hur han har det i Kapstaden. Jag har bara hört positiva saker om staden så det ska bli kul att få åka dit själv och uppleva det!

Vi började morgonen med att åka till gymmet alla tre, Abbe har en provträningskort på "mitt" gym så vi passade på att gå dit tillsammans. Oliver fick vara på gymini, det är inte så ansträngade för personalen än att ha Oliver där...han har sovit alla gånger vi varit där:) Måste bara säga att Cirkel träning is the shit! Fasiken vad skoj det var, nu är det dags att boka ett pass till veckan! Därefter blev det en sväng till Maxi för att handla lite kompletterande saker till fika och middag. När vi kom hem bakade jag första blåbärspajen för i år, oj vad gott det var. Måste säga att när man inte ätit några godsaker under veckan så smakar det mycket bättre på helgen!
Lunch ute med mamma & pappa, så glad kille
Lillemans första bula, och det lär bli fler....
Resten av dagen har vi bara spenderat hemma med Oliver, har varit jätte härligt väder så vi har suttit ute och njutit av det. En tradition vi i alla fall har kvar av Valborgsfirandet är grillningen, det blev gott grillat kött, bakad potatis, sallad, halloumiost och ett gott glas rött till. Love spring and summertime! Trevlig Valborg på er alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar