fredag 8 april 2011

Ullared here we come!

 
 
Jajemen idag har vi varit på Ullared, det blir Olivers andra besök på det gigantiska varuhuset. Vi hade även kusinvitamin och föräldrar med på besöket! Så det blev en liten familjeutflykt minus Abbe:) Men han får ladda upp för efter vi flyttat in i huset är det nog dags för ett gemensamt besök, Ullareds lampavdelning är underbar och har nästan halvapriset om man jämför med andra möbelbutiker t ex Mio. Jag har nämligen hittat en lampa som jag självklart ångrar nu att jag inte köpte idag men ska tillbaka till Ullared om ungefär en månad med massa tjejer!!! Hehe då får man nog hålla i plånboken:)
Redo att börja shoppingen!
Lunchar med kusse

Utmattad Oliver på väg hem
Men det är otroligt hur billigt saker och ting kan vara på Ullared, speciellt om du har barn. Leksaker är nästan halvapriset om du jämför med Toys R us och babyproffsen och alla andra leksaksbutiker. Nu har vi fyllt på med lite matnyttiga saker och i maj kompletterar vi med det vi glömde eller ångrar att vi inte köpte idag!
Lite av det vi handlade på Ullared:)

Nu blir det fredagsmys med tacos! Sedan laddar vi om, för imorgon ska vi mammisar på barnmarknad och pappisarna går promenad med bebbarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar