tisdag 12 april 2011

Oliver 6 månader ♥

Vad tiden går!! I dag är vår lilla kille 6 månader och jag och Abbe firar att vi har varit föräldrar till vår underbara son i 6 månader:) Var har tiden tagit vägen?? Dagarna och månaderna bara går och går. Nu får tiden allt stanna upp lite, vill inte att han ska bli så stor så snabbt! Men som sagt han kommer nog alltid att vara mammas lilla kille och pappas stora grabb. Det är sån skillnad på dagarna efter Oliver föddes och hur vår vardag ser ut idag, allt är så mycket lättare idag än vad det var då. Då tyckte man att allt bara flöt på och att man inte hade några större problem. Och det hade vi ju inte heller men nu när Oliver är större är det lättare att förstå vad han vill och vi kan kommunicera med han på ett helt annat sätt:) Spädbarnstiden är underbar och mysig men jag tror att vi har en väldigt spännande tid framför oss också, varje utvecklingsfas har nog sin charm:)
Oliver 5 dagar gammal och ska ut på första promenaden!

Hihi hade han fått äta gottesaker så hade jag bakat en halvårstårta idag men eftersom vi undviker socker och dyligt så får det bli lite extra efterrätt till lunch och middag istället!
På självaste 6 månadersdagen ♥

4 kommentarer:

  1. Hihi, Lillkillen! gratta lille prinsen på hans sex månaders dag från oss här i Thailand och säg att han får en extra fin present när vi ses nästa gång! Tänk vad tiden går men som du säger, det blir bara roligare och roligare och tänk vad mycket spännande vi har framför oss med våra små. Ha det gott älskligar!!

    SvaraRadera
  2. Grattis Oliver hade inte mamma skrivit så hade jag förstås glömt men det är tur du har go morsa.
    Hoppas ni har kryat på er från snuvan.

    Morfar

    SvaraRadera
  3. Mia; Vi saknar er massor och längtar till ni kommer hem!!! Och kommer till göteborg! Vi har en underbar tid framför oss, synd bara att vi inte bor grannar! Hihi tänk vad mycket skoj vi skulle ha:) Passa på att njut i Thailand, vädret här hemma sisådär..regnat två dagar nu:( Sköt om er gumman!! Puss

    SvaraRadera
  4. Moffa; Inga problem, hehe bloggen är ju till för att påminna också:)) Hoppas att du har det bra i Kapstaden, vi saknar dig!!! Kram

    SvaraRadera