torsdag 28 april 2011

Vaccination check!

Då är lilleman redo för avfärd till moffa, oj vad vi längtar tills vi åker!!! Men vi kommer att sakna någon hemma otroligt mycket men jag har lovat att filma Oliver varje dag och skicka MASSA bilder, synd att papsen inte kan hänga med oss men det får bli nästa gång istället.
Så här glad är man efter vaccination

Vi började vår torsdag med sångstund och lunch med mammagänget, alltid lika skoj att träffa bebbarna och mammorna! Efter det begav vi oss till Östra för att prata med farbror doktorn om Olivers vaccination, det var en riktigt trevlig herre som gav mig en väldigt bra beskrivning av vaccination. Eftersom det troligtvis inte är sista gången vi kommer att åka utomlands med Oliver så tyckte han att der var lika bra att ge Havrix. Så nu ska det gå minst 6 månader innan vi fyller på Havrix vaccinationen och sedan så behöver Oliver inte ta den på många många år. Vår coola kille var så duktig, ett skrik vid sticket och sedan var det bra. Hihi han fick även sitt första bokmärke för att han hade varit så duktig :) Det ska självklart sparas!!
Första bamsebokmärket!

1 kommentar:

  1. Ja Oliver nu är biljetterna beställda så nu är det bara bestäma dag sen drar du till Cape Town med morsan ska bli trevligt.Pappa får komma senare kanske med Ida och faster och Mattias skulle ju vara en höjdare.

    Morfar

    SvaraRadera