tisdag 26 april 2011

Välling check!

Sempers milda havrevälling is da shit

Yeaj nu har vi äntligen fått lillskrutten att gilla välling i flaska och det verkar som att han hittat en favorit:) Det är nog Sempers havrevälling som vi får köra på, tycker själv att den är väldigt god! Nu ikväll fick Oliver först 200ml sempers välling och den slurpade han i sig på ett nafs, så det var bara till att blanda till en halv portion till och av den fick han i sig ytterligare 60ml (dock inte sempers utan Nestlé). Vi får hålla tummarna på att det fortsätter gå bra, det är ju bara några veckor kvar tills Abbe och Oliver ska vara själva ett dygn. Hehe då blir det Ullared med jobbet och övernattning med goa tjejerna!

Idag har vi varit och tränat, Oliver var på gymini medan mamma tränade konidtion och gym. Sååå skönt att komma igång igen, längtar redan efter nästa pass. Det kändes faktiskt lite lyxigt att få barnpassning medan jag själv tränade, älskar vardagslyx. Annars har det varit en lugn dag för oss, Oliver har fått träna på att stå mot bord och soffa. Han är verkligen jätteduktig och stark, det dröjer nog inte många månader innan han kryper och ställer sig upp på egen hand.

Gör sig redo för mellanmål, lika glad som alltid!
Imorgon ska vi äntligen få simma igen, vi får hoppas att Oliver tycker det är lika skoj som sist vi var där. Det var lite nya saker som introducerades förra veckan så vi får se vad lilleman tycker om alla dessa övningar. Nu är det dags för middag och sedan blir det soffläge resten av kvällen. Trevlig kväll på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar