tisdag 19 april 2011

Välling serverad som gröt, ja då fungerar det fint!

Oliver har ju lite svårt att acceptera välling och nu har vi nog handlat välling för över 150kr och det är ingen som duger. I går fick vi ett smakprov från sempers på havre välling, provade i flaska och nä det gick inte. Men så provade jag att servera vällingen som gröt och då fungerade det:) Det tog ju sin tid och kletigt blev det men men vad ska man göra när han vägrar välling i flaska. Förhoppningsvis fungerar det snart med flaska men tills dess får vi fortsätta med sked!
Vår lilla charmör

Idag här vi varit en sväng till Amhult för att uträtta lite ärenden gick jag och Oliver in på Lindex en sväng, och oj vilken liten charmis Oliver börjar bli:) Han flörtade och charmade hela Lindex personal, och han blev genast poppis bland tjejerna:) Hihi det skall börjas tidigt!

Efter en liten shoppingrunda i Amhult begav vi oss hemåt för att fortsätta med mat & bak, det är snart påsk så det gäller att ligga i:) Nu har vi i alla fall lagt in sill, bakat två sorters kakor och fått lite mer nedpackat inför flytten. På torsdag ska vi ha finbesök av mammagruppen och på fredag ska min kära bror och hans familj komma på påskmiddag. Det blir även övernattning så det blir massa bus för kusinerna.

1 kommentar:

  1. Oliver lill gubben låt ingen lura dig gillar att du står för ditt det gjorde din mor också.
    Klart du ska äta med sked.
    Roligt att lilla Ida kommer på besök med håll i kepsen för då kan det bli lite drag hon vet hur en slipsten ska dras bara häng på.Lite avundsjuk att man inte får vara med till helgen med er.
    Men ni kommer snart och hälsar på fortfarande bra väder ca 25+.Kram
    till er alla.
    Morfar

    SvaraRadera