söndag 20 maj 2012

Empire State Building!

God morgon Sverige! Vi fortsätter njuta av vår underbara resa, vilken stad! Nu börjar ångesten komma att man snart måste packa ihop och åka hem :( Kanske Volvo har ett jobb till Abbe här, det hade inte varit helt fel! Jag hade lätt kunnat spendera min mammaledighet i Central Park! Underbart att se alla mammor med sina små, dem ser verklighet att ha det bra :) Men jag skulle nog sakna alla mina mammisar där hemma så då får nog dem också hänga med !












Igår besökte vi Empire State Building, så himla häftigt. Vilken vy man fick över NY, Oliver gillade det också och var inte alls höjdrädd. Har glömt att berömma vår lille son som har skött sig exemplariskt, till och med när mamma och pappa shoppar :) Dock har det väl varit lite si och så med maten, tur att vi har välling i alla fall! Hihi han har ju i alla fall lite att ta av :) På kvällarna när vi är ute och äter så sover han snällt i vagnen, Inge problem alls att han med Oliver på semester!
















Är det semester så är det!

Nu bär det av mot Broadway, tydligen ska det finnas en STOR leksaksaffär där...lite belöning måste man ju få när man är så snäll :) Ha en go söndag kära vänner!

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar