tisdag 1 mars 2011

Klippte navelsträngen och tog oss utanför Torslanda!

Det var på tiden, nu har vi äntligen tagit oss in till stan och lunchat & fika med mammagruppen:) Det var på tiden att vi klippte navelsträngen och vågade oss in till gbg! Hihi som Torslanda bo blir man ganska bekväm och vill helst inte göra några större utsvävningar utanför gränserna. Vi hade en jättemysig dag på stan, besökte ett barnvänligt fik i Haga som heter Glädjebubblan och det var precis vad det var också. Tänk om alla fik kunde vara så anpassat för människor med barn, det var skönt och avslappnande att slippa tänka på att barnvagnen är i vägen eller att personalen tittar snett på en för att man tar upp så mycket plats. Här fick vi plats 4 mammor och 4 barnstolar vid ett och samma bord, det ni. Så tummen upp för Glädjebubblan!
Glädjebubblan i Haga
Det är roligt att vara på Café med mamma
Hit blir det fler besök i vår

Efter fikat blev det en liten tur till Åhléns och där fyndade vi såklart lite smått och gott. Nu laddar vi om för en ny dag, imorgon är det dags för omgång 3 på babysimmet och för att undvika matpaus mitt i simmet så måste vi nog se till att lillskrutten får i sig tillräckligt med mat och sömn under dagen.

Nu blir det kvällsmys i soffan och sen återstår att se om jag får fortsätta att njuta av Olivers nya sovrutiner och får en god natts sömn, han sov nämligen 12 timmar och 30min inatt..det kallar jag lyx!

1 kommentar:

  1. Mysigt! Dit måste vi gå när vi kommer nästa gång! Mer shopping I like!!!

    SvaraRadera