måndag 28 februari 2011

Skönhetssömn, det gillar vi

Vilken bra början på veckan vi fick, Oliver somnade strax innan sju igår kväll och vaknade tjugo i sex imorse :) Han vaknade inte ens och vill ha nappen, men orolig som man är vaknade jag två gånger och kollade klockan och att Oliver andades..är så van att han vaknar till och vill ha nappen minst en gång på natten. Nu håller jag tummarna för att det håller i sig och att han fortsätter sova hela nätter, han är så duktig vår lilla kille. Mammi like this a lot!
Så här kan det se ut när lilleman är trött och redo för sängen, sötis!

Efter en god natts sömn hade jag en massa energi, det var länge sen vi hann göra så mycket hemma på en dag. Det här hann vi med idag; Tvätta (flera flera maskiner blev det), städa, plocka ur diskmaskin, vika tvätt, promenad, ut en sväng i bärselen, bus & lek, sångstund hemma, frukost lunch och kvällsgröt till lilleman, facebook (såklart!!), och sist men inte minst middag till mig och Abbe. Provade en ny rätt idag, Köttfärsomelett i ugn. Det blev så himla gott, ett tips om ni vill prova på något nytt och gott. Säg till om recept önskas!
Roligt att få se sig omkring utomhus, snart dags att byta liggvagn till sittvagn kanske!?
Smarrig köttfärsomelett..mmmm!!

Nu blir det lite välförtjänt slapp i soffan innan läggdags, måste ladda inför morgondagens äventyr. Först ska vi hjälpa grannen och sen bär det av till the big city med alla goa mammisar och bebisar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar