lördag 26 mars 2011

Nässelutslag, eller?

Oj vad orolig jag blev imorse när jag fick se en alldelse flammig Oliver, vad är detta?? Så nu återstår bara frågan, kan det vara räkor som han fått i sig genom amning, bett av insekt, ägg eller bröd. Vi får nog lov att undersöka detta vidare. Det kan ju faktiskt vara så att vår lilleskrutt inte tål ägg, det gjorde nämligen inte Abbe när han var liten. Nu har i alla fall flamigheten gått ned och är nästan helt borta. Det har i alla fall inte haft några negativa effekter på lillskrutten efter, han har varit väldigt glad och pigg hela dagen. Men visst blir man orolig när han aldrig tidigare reagerat på något i matväg.
Mammas lille skrutt!
Notera pricken under ögat, den var hård..därför jag misstänker att det kan vara ett bett av insekt.

Eftersom det inte blev några våfflor hemma hos oss igår så tar vi det idag istället, så nu blir det snart nygräddade våfflor med grädde och färska jordgubbar, mumsimums. Trevlig lördag på er alla!

3 kommentarer:

  1. Hej Oliver,

    Hur mår ni alla det hoppas bra.
    Det är nog bara ett tillfälligt som inte kommer tillbaka.
    Kry på dig gubben.

    Kram Moffa

    SvaraRadera
  2. Stackars liten! Hoppas det snart går över för honom, kliar det?

    SvaraRadera
  3. utslagen är nästan borta och han verkar inte speciellt besvärad av dem så jag vet inte om dem kliar eller inte. Nu har han precis fått lite ägg för att testa om det blir någon reaktion. Men vad orolig man blir!!!

    SvaraRadera