fredag 25 mars 2011

Playdate!

Igår blev det mest mys i sängen eftersom mammas rygg mådde sådär

Idag känns ryggen mycket bättre och jag kan slappna av igen, sååå skönt. Jag och Oliver har precis haft mysigt besök av härliga Linda och hennes supersöta Noah, äntligen fick vi till en dag att ses. Killarna lekte för fullt i myspölen medans vi mammor tjötade på om allt möjligt. Sen blev det lunch och promenad i ett grått Hjuvik men med underbart sällskap spelar väder ingen roll:) Jag och Linda träffades på vattengympa i augusti förra året, och efter det har vi bara lyckats träffats en gång sen dem små trollen kom. Så Oliver och Noah har träffats många gånger när dem låg och sprattlade i våra magar men bara två gånger utanför magen, dem såg ut att trivas väldigt bra ihop. Nu får vi se till att ses snart igen!
Fruktfatet vi inte hann med, det är helt otroligt vad tiden går snabbt när man har trevligt 

Nu är det inte långt kvar till fredagsmys med final i Let's Dance, spännande att se vem som tar hem segern ikväll. Önskar er alla en trevlig fredag med massa mys!

2 kommentarer:

  1. Hihi, söta byxor han har! har ni grått där hemma? Vi har ocksågrått och regn, kan man inte tro om Thailand. Trist! Låter som en mysig fredagskväll hoppas ni får mysigt! Va härligt fruktfatet ser ut gumman, du kan du!! kan du inte lägga ut lite recept på barnmaten du gör och alla goda bakverk? Det kan jag behöva haha! Puss på er bästa!!

    SvaraRadera
  2. hihi, eller hur! Älskar dessa byxor, få se hur länge till han kan ha dem:) Men idag har vi strålande sol men så typiskt då ska det vara minus grader:((( Men ibland är det skönt med lite regn också, hihi ni har ju flera flera veckor kvar att njuta av sol och värme. Det ser ut som att ni har det underbart, måste var roligt att få den här tiden tillsammans med Weris. Ska lägga ut lite recept till dig gumman:) Saknar er massor och längtar tills vi ses. Massa kärlek och pussar till er!

    SvaraRadera