tisdag 15 mars 2011

Den efterlängtade kassen!

Igår kväll fick vi den efterlängtade kassen, eller kassen som jag glömde avbeställa:) Det är Linas Matkasse som har anlänt till Hjuvik! Först blev jag irriterad på mig själv att jag glömt att avbeställa kassen men nu känns det faktiskt väldigt skönt. Maten kommer hem till dörren, får mat för fem dagar och färdiga recept! Vad mer kan man egentligen önska sig? Ni som inte prova borde göra det, lite annorlunda och ekologiska rätter. Dessa rätter bjuds det på den här veckan;

Kycklingburgare med mango- och ingefärsdressing och klyftpotatis, Dill - och citronpanerad spättafilé med potatis, sallad och rödlöksyoghurt, Currygryta med quorn och blomkål samt ris och mango chutney, pasta och korvstroganoff med körsbärstomat, vitlök och oregano och sist men inte minst Fruktspäckad fläskkarré med ris.

Vi får väl se vad det blir för gott ikväll för Abbe, för ikväll ska mammi ut på stan med tjejerna! Det blir första kvällen utan lilleman sen han föddes, han brukar få följa med mamma på allt skoj men ikväll är det barnfritt!! Ska bli jätteskönt och det känns som att det är på tiden att pappa och son får umgås själva en kväll!
Lite lyx i vardagen är inte helt fel
Och det här innehöll kassen!

2 kommentarer:

  1. Oliver passa dig för frukt späckad fläsk karre ingen höjdare det är fängelse straff att servera det bara så du vet.
    Ta en par kakor mammas är smariga det vet alla.
    Blev säkert nått onyttigt när du var ensam med pappa i dessa Aik tider.

    Moffa

    SvaraRadera
  2. hihi vår lilla kille är inte kräsen och skulle nog tycka om det:) Nu vill han att moffa snart ska komma och hälsa på! När kommer du till SE, snart??? Vi försökte ringa idag men inget svar. Vi får höras imorgon. NattiNatt Moffa.

    Massa kramar från oss alla

    SvaraRadera