måndag 7 januari 2013

Tack till världens bästa pappa!

Detta blir ett tack-inlägg till finaste och snällaste pappa för en helt fantastiskt resa till Kapstaden, tusen tack för resa, boende, utflykter, alla goa luncher, middagar och allt annat roligt vi gjorde. Du är så generös och givmild älskade lilla pappa, du har många toscakakor innestående nu :)) Det här blir ett minne för livet som vi aldrig kommer glömma. Snällare och goare pappa får man leta efter!!!

Här bodde vi!
Underbar utsikt från huset!
Härlig trädgård för barnen att leka i
Bada gjorde vi varje dag, så härligt!
Kusinerna hade himla skoj ihop!
Många grillkvällar blev det, så mysigt!
Hela gänget vid Chapmans Peak!
Vithajens paradis!
Ett besök till pingvinerna blev det också
Cape of Good Hope!
Apa
Mysig restaurang vid vattnet!
Mina älsklingar
Roligt att bada med morfar
Vi bodde precis bakom Table mountain, så himla fint!

Jag och Abbe kom fram till att vi lätt hade kunnat bosätta oss i Kapstaden, livet där är så lugnt och enkelt, kriminaliteten som alla pratar om såg vi inget av som annars alla pratar om men enligt sydafrikanerna inte anses som värre än någon annan storstad. Maten och vädret är också en bidragande faktor, maten man handlar på affärerna är inte alls dyr och man kan även gå ut och äta till ett normaltpris och då får man såklart havsutsikt! Vädret går sällan under 10 grader när det är vinter och på sommaren runt 25-30 grader, helt klart ett perfekt klimat för oss som inte gillar när det blir mörkt kl 16 och ljust vid 08 på morgonen under vintertid :) Tack igen fina pappa för den underbara resan, vi längtar tillbaka och tänker på allt roligt vi gjorde. Många goa minnen och skratt som nu får lysa upp i vintermörkret här hemma. Massa goa kramar från oss!!!

1 kommentar:

  1. Ja vad ska man säga men en sak är säker med goa barn och barnbarn med respektive så är det inte så svårt att göra en sådan resa.
    För mig så var det helt underbart att få vara tillsammans med det bästa man har.
    Man längtar bara till nästa tillfälle men då blir det några fler som förgyller tillvaron som inte är helt fel man behöver sånt här i livet.
    Och att Oliver och Ida klarade detta tuffa program är bara att lyfta på hatten som man fått gjort även tidigare dom är otrolig dom små liven.
    En lungn semester med familjen skadar inte faktiskt inte mycket arbete bara att passa frukosten och middagen med duktiga kockar som finns hos Olssons/Eriksson och Anderssons.

    Tack för att ni hängde på.
    Detta gör vi om igen.
    Malin ta det lungt nu.

    Kram
    Far/Morfar/Farfar/Svärgubben

    SvaraRadera