lördag 5 januari 2013

Inköp till tvillingarna!

När vi köpte alla barntillbehör till Oliver innan han kom och sedan som bebis så fanns det hela tiden i tankarna att nästa barn kommer vi bara att behöva köpa kläder och syskonvagn till, eftersom vi hade ju allt. Men så helt plötsligt så ändrades detta över en natt och nu måste vi köpa nästan allt igen :) Visst är det skoj att köpa nytt igen men det kostar!!! Och speciellt när man ska köpa två av allt, man vill ju gärna ha samma sak med liknande kvalité så att köpa begagnat blir inte heller lätt. Det kommer att bli några dyra månader framöver för bland annat ska detta införskaffas!

Babyskydd från Maxi Cosi som kommer passa vår tvillingvagn, med bas kostar den ca 3000kr! Så för två stycken blir det 6000kr.

 
 Den mest praktiska tvillingvagn för oss. Svindyr men är en av de bättre tvillingvagnar som man tar sig lätt fram med, tar inte så mycket plats i bilen och så himla smidig och lätt! Någon som ska till USA??? Runt 5000kr billigare där :)

Gulliver spjälsäng från Ikea får det bli x 2, så 799x2 = 1598kr!

BabyBjörn Balance air, yeaj vi behöver bara köpa en eftersom vi har en redan!! Går att få tag på i nyskick på blocket för runt 600-700kr!

 Bärsele BabyBjörn bärsele active, yeaj vi behöver även här bara köpa en :) Går också att få tag på i fint begagnat skick för runt 400-500kr så det är dags att börja leta!


 Bibabad så vi kan bada två barn samtidigt, Oliver som älskar att bada kan även använda denna ! Nypris 1500kr.

Listan är lång med många måsten, utöver ovan är det alla småsaker som ska köpas. Kläder, nappflaskor, nappar, hygienartiklar, filtar, skötbädd osv. Vi börjar med att besöka Ikea idag så får vi se vad vi kommer hem med :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar