söndag 20 januari 2013

IKEA, Brunch och födelsedagsfirande!

Vi började dagen med ett besök till IKEA, love it! Nu hade jag oturen att vi bara skulle dit i ett syfte. Att köpa Olivers säng, så tyvärr blev det inte mycket mer :) Så är det när man åker dit med sin sambo och son, kommer ut med exakt vad listan innehöll! Alla andra "måsten" får jag helt enkelt klara av själv en annan dag.

Därefter styrde vi kosan mot Panorama Hotel för Söndagsbrunch med morfar, Oliver var som en liten ängel under hela brunchen och var på riktigt bra humör. I en och en halv timme klarade han att sitta med oss och äta, det fanns ju mycket gott för en liten kille som Oliver! Kan varmt rekommendera Panorama Hotels söndagsbrunch, kostar 179kr och det fanns mycket gott att välja på. Tanken var egentligen att vi skulle gå till Post hotellet till Norda Bar & Grill men den brunchen var fullbokad så det får vi prova en annan helg. Tack fina pappa för en mycket god brunch, så himla mysigt!


Därefter blev det födelsedagsfirande hemma på Låkeberget för fina Ewelina som fyller år imorgon! Det blev tårta, fruktsallad, lite annat gott och så paket såklart. Tack för en mysig fika, alltid så trevligt när ni kommer över!

 

1 kommentar:

  1. Fina Mali. Det är vi som ska tacka!!!:) tänk att vi blev så lyckligt lottade att vi fick just Er som grannar! Världens bästa!:) blev så glad av presenten att jag ville att den skulle ha en fin plats i lådan så nu är alla lådor i köket städade!!:) tack än en gång!!!:) kramar

    SvaraRadera