onsdag 3 augusti 2011

Stockholmsveckan

Då är Stockholmsveckan över för denna gång, nu får vi snällt vänta tills nästa sommar! Alltid lika trevligt när kära vänner kommer på besök, det är då man inser hur mycket man har saknat dem och önskar att vi bodde närmare varandra. Det är många vänner som ofta är saknad, ni vet vilka ni är!!!
På beachen i Falkenberg, rån is the shit!
Chillar med pappa!
Varje år åker Abbes kära vänner till Falkenberg en vecka, i år blev det ett lite kortare besök i Falkenberg men tur för oss för då fick vi njuta av deras sällskap här hemma istället:) Veckan började med att jag, Oliver och Abbe åkte ned till Falkenberg och hälsade på. Det var verkligen en jättetrevlig dag, det blev ett besök på stranden med våra kids och sedan stundade en mysig grillkväll. Dagen efter åkte Abbe till Falkenberg för att umgås med sina vänner och jag och Oliver stannade hemma för att invänta besök från Oliver morfar! Lite trist att moffa hade fullt upp och bara hann förbi på en lite fika och rundvandring i huset, nu får vi vänta länge innan morfar kommer på besök igen. Vi saknar dig!!
Lekfarbror nr 1
Två till som var leksugna

I fredags kom Stockholmsgänget hem till oss och halva gänget stannade tills på söndag. På fredag hade vi mysig skaldjurskväll med vin och mycket trevligt sällskap. På lördag blev det bland annat ett besök till Zanzibar, det är en lekplats som ligger ungefär 15min från oss. Det är skönt att det är lite avstånd så man även får sig en promenad. Efter besök i lekparken begav sig M, E och T hem till Stockholm medan N, K och J bestämde sig för att stanna tills på söndag. Det blev även ett besök till Lisberg på lördag eftermiddag , faktiskt första besöket för i år. Det var enormt mycket folk och varmt!!! Men trots det hade vi en jättemysig dag på Liseberg, vi avslutade dagen med grillkväll! Det är trist att helgerna ska gå så fort och speciellt när man har besök, på söndagmorgon åkte även N, K och J back to Stockholm...vi får se när vi ser våra kära vänner igen. Kanske blir det ett besök till huvudstaden snart!
Söta Katta och Julia på Liseberg
Mums med mjukglass, tycker Oliver och mamma!
Söta Albert :)
Det fanns även tjuvar på Liseberg
Tur att poliserna fanns i närheten...
Julia hade tur och fick åka karusell
Trött efter en dag på Liseberg men kaninen var rolig!
Vi var ju bara tvungen att köpa en Lisebergskanin till Oliver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar