tisdag 16 augusti 2011

Premiär för höstens sångstund!

Idag har vi varit på höstpremiär på öppna förskolan, så skoj att få sjunga igen. Sångstunden har varit saknad här hemma under sommaren...men vi har faktiskt laddat och hållt vissa sånger vid liv :) Oliver älskar när man sjunger och tycker det är riktigt skoj med alla rörelser och låtar. Han tyckte även det var roligt att få träffa andra mammor och barn, så idag kröp han iväg och lekte på egen hand :) Min lilla kille börjar bli stor nu!
Efter sångstund begav vi oss till torget för lite lunch, mysigt att få äta ute. Det är lite vardagslyx att äta ute och jag som försöker äta lite nyttigare på veckorna tyckte det var väldigt gott med lite chinamat. Det blev även en fika på Jerkstrand med tjejerna, regnet öste ned när vi var på väg hem så då passade vi på att ta en java....det tackar man aldrig nej till!
En trött liten herre efter sångstund och mat!

Väl hemma insåg jag att vi hade glömt Olivers lilla matpåse så det var bara att ta bilen tillbaka till torget och hämta den, att ta ytterligare en promenad kändes inte som ett alternativ. När vi kom hem träffade vi goa Evelina, Vincent och Matilda på gården som gärna ville att Oliver skulle komma över och leka. Och som ni alla vet tackar jag aldrig nej till en fika, så det blev en fika, massa tjöt och lek hemma hos dem. Så mysigt att ha grannar som man trivs med och som har barn i ungefär samma ålder :) Att bo på Låkis blir bara bättre och bättre, oj så vi trivs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar