lördag 20 augusti 2011

Fina grannar!

Visst är det underbart med goa och glad grannar, helt enkelt fina grannar :) Vi har inte bott länge på Låkeberget men har redan hunnit umgåtts en del med våra högra grannar. Idag blev vi inbjuden på hemmagjord rabarberpaj och kaffe, supersmarrig och onyttigt var det. Vi glömde helt bort tiden och plötsligt var klockan halv sex, så går det när man sitter och tjötar å har det trevligt.
Bus med mamma
Denna dag har gått så himla fort, vi började dagen med att åka till Backaplan, där vi köpt nya badbyxor till Oliver. Det är ju nystart för babysim nästa vecka, vi kommer i och för sig missa första men måste ju vara redo veckan efter. Jag hade ju inte en tanke på att köpa nya badbyxor men efter vi diskuterat det i mammagruppen och jag gick hem och provade så insåg jag direkt att det är dags för ett par nya :)

Kärlek mellan mamma och son ♥
 Efter lite shopping blev det en tur till Eriksberg för att köpa med oss sushi från vårt favorit ställe som vi tog hem och åt ute i det fina vädret. Nu ska vi njuta av lite god mat och ett glas rött, trevlig lördag alla kära!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar