torsdag 2 juni 2011

Morfar hemma!

Äntligen är morfar hemma med oss igen, jippi! Oliver tycker att det har varit lite tråkigt att inte ha moffa hemma så han blev jättelycklig när han såg att morfar skulle följa med oss hem från sjukhuset! Tänk vad tiden går fort, om en vecka åker vi hem och för två veckor sedan åkte vi från Göteborg. Det är lite skrämmande att tiden går så fort tycker jag. Vi får passa på att njuta nu av veckan vi har kvar, mycket som står på agendan bland annat Camps bay, Table mountain, Aquarium och lite annat om vi hinner och självklart har vi ju inte shoppat klart än.
Idag på morgonen tog vi det lugnt innan det var dags att hämta pappa-morfar, vi hann i alla fall att baka en kladdkaka till eftermiddagsfikat. Egentligen vill jag göra kärleksmums men hade tyvärr ingen mjölk hemma så det får bli imorgon istället.
Området vi bor i, underbart!

Efter vi varit på apoteket, affären, köpt med oss lunch och handlat telefonkort körde vi hemåt. Det blev mys ute på balkongen med smarrig lunch och efter det blev det kladdkaka med massa god frukt. Det finns så mycket härlig frukt här, en favorit är ananas och det är nog även Olivers, han smaskade och vill bara ha mer och mer! Efter det tyckte vi att det var dags för en liten promenad, så vi tog en sväng i området och var borta nästan en timme. Vi gick ned till vattnet där alla dyra båtar ligger och där fick vi även se lite havsliv bland annat stora sälar. Oliver tittade fundersamt och undrade nog varför de förde sånt väsen.
Roliga små båtar man kan hyra
Gick en sväng i området och hittade ett mysigt promenadstråk längs vattnet
Sälar som låg och softade på bryggan
Det tar på krafter att titta på sälar och allt annat skoj!
Nu är det dags för torsdagsmys med god mat! Hoppas ni alla haft en bra ledig dag och fått myst med familjen!

1 kommentar:

  1. Haha, var båtarna månne från fotbollsVM? ser ut så:) Va härligt moffa bor, tänk att tiden går så fort snart är ni hemma och vi kommer ner och hälsar på er! Massa spännande händer ju, ni får ju snart flytta in i ert nya härliga hus! Saknar er mina hjärtan men snart ses vi ju:) Pussar från oss här!

    SvaraRadera