måndag 6 juni 2011

Bortskämd, eller?

Grattis Sverige!

Jag tror att vi i Sverige är väldigt bortskämd med både värme och vatten, hur många länder är det egentligen som har så gott vatten som Sverige? Eller som har så bra och dyr el? Ja, det är inte många länder som slår oss. Jag tror inte vi uppskattar det förrän vi ser hur andra länder har det. Kapstaden har också bra vatten, i alla fall där vi bor men jag köper ändå vatten från affären. Är inte det lite typiskt svenskt? Haha, man är nog egentligen en riktig svennebanan!
Jajemen, det här är faktiskt elementen i lägenheten som pappa/morfar bor i!


Idag fortsatte vi utforska Kapstaden och det blev ett trevligt besök till Aquarium som ligger nere vid Waterfront, gångavstånd från lägenheten! Oliver var inte speciellt intresserad när pingvinerna, sköldpaddorna, hajarna, stingrockorna eller de andra fiskarna fick mat medan jag tittade fascinerat :) Jag tror det dröjer lite till innan Oliver tycker djur/fiskar är intressant. Visst reagerar han och tittar men inga större reaktioner eller glädjetjut som vi annars får när något är roligt eller gott.
Sitta på bänken medan mamma diskar det är skoj det
Spännande med fönster där man ser allt (vår lille herre är väldigt nyfiken)
Hej lilla pingvin!
Hade inte varit fel med lite hummer till middag :)
Leka med morfars krycka är ett dagligt nöje för Oliver

1 kommentar:

  1. Haha lilla Oliver! han kanske inte gillar sjödjur! Wera älskar alla djur, hon blir helt till sig, kanske blir hon veterinär!:) va roligt det lät med aquarium, inte helt fel på en tisdag! snart kommer ni hem och vi ses! Tänkte idag på hur kul vi kommer ha på roxette konserten! kommer bli grymt! Saaaaknar er båda otrligt mycket! Nu är det sommar här också, varmt och skönt Sverige som ni kommer tillbaka till!

    SvaraRadera