onsdag 8 juni 2011

Kvällsutflykt!

Ibland går tiden så snabbt och det finns ingen tid kvar för surf och blogg, sån dag hade vi igår. Vi åker ju hem imorgon och därför spenderade vi nästan hela dagen på Canal Walk igår, mitt och Olivers andra hem i Kapstaden :) Hehe jag går fortfarande vilse och går ibland runt i cirklar för att det är så stort, men det är definitivt ett shoppingcenter i min klass. Det är synd att inte Sverige kunde ha bättre shoppingcenter och bättre anpassat för småbarnsföräldrar.
Fin utsikt vid våra luncher vid Canal walk
Oliver gillar att luncha ute!

När vi kom hem från vår shopping var det nästan bara att hoppa i duschen och göra sig iordning för ett restaurangbesök! Oliver har varit ute och ätit några gånger här i Kapstaden och det har gått jättebra. Han har somnat lagom innan eller precis när vi satt oss vid bordet, jättebra träning inför besök på sommarens uteserveringar hemma. Oliver har sovit ute i vagnen sen han bara var några veckor gammal och därför är han van att somna och vakna där. I taxin hem vaknade Oliver och var sedan vaken tills vi kom hem, trots extra välling strax efter tio igår så vaknade han som en klocka 05 för frukost men sen somnade vi om till halv sju.
Lite plumsig innan restaurangbesöket

Idag är det dags att börja packa för imorgon åker vi hem till pappa Abbe, som vi har längtat efter honom! Oliver kommer nog att bli jätteglad över att få mysa och busa med pappa igen, det är ju tre veckor sen sist. Vi får se hur reaktionen blir på flygplatsen på fredag!
Glad liten kille efter ett lyckat restaurangbesök!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar