lördag 11 juni 2011

Back in town!

Då är vi tillbaka i götet igen efter 3 underbara veckor i Kapstaden, vi saknar morfar jättemycket men det är skönt att vara hemma igen. Det blev ett kärt återseende mellan far och son igår, Oliver blev jätteglad när pappa kom och hämtade oss på flygplatsen. Det märkes att han tycker det är roligt att vara hemma hos pappa igen.
Varför köper man leksaker när allt annat är roligare?
Flygresan gick väldigt smidigt, efter lite stul med sittplatser och nekande till babykorg (Oliver är tydligen för stor) fick vi i alla fall bra sittplatser till slut och hade gott om utrymme för Oliver. Ungefär en halv timme efter take off somnade lilleman och sov gott till det var 40 minuter kvar till landning i London. Det blev en lugn och skön resa för mamma, sov också men inte lika bra som Oliver gjorde. Att flyga på natten är klockrent för oss eftersom Oliver vanligtvis har en bra sovrutin, så det kommer absolut bli fler resor för vår del. Vem vet var nästa resa bär oss!
Hjälpte mamma att packa upp..duktig kille!

Nu är vi back in reality igen och vi har massor att göra innan flyttlasset går den 20 juni, det är tur att man gör listor annars hade man nog glömt det mesta.

2 kommentarer:

  1. Hej på er! välkomna hem!! hade vi bott närmare hade vi stått med välkomstplakat på landvetter och tagit emot er! Snart ses vi älsklingar! Puss på er och njut av pappa Abbe!!

    SvaraRadera
  2. Bra att resan gick bra hem .
    Men saknade Oliver små surrande vid sängkanten på morgonen och morgonkaffet.

    Tack än en gång för all hjälp under dessa veckor Malin/Oliver.Syns i sommar igen.
    Hälsa Abbe

    Kram

    Morfar

    SvaraRadera