fredag 3 juni 2011

Fredagsmys!

Mmm fredagsfika

Härliga fredag och då är det dags för fredagsmys, men när man är utomlands har man fredagsmys varje dag. Hehe även fast man kämpar med mammakilon och inte alls borde äta allt gott man proppar i sig men är man utom Sveriges gränser är nästan allt tillåtet. Men snart är det back to reality igen och då ska mammakilona bort bort bort!
Idag tog jag och Oliver en tur till Canal Walk för att uträtta lite ärenden, och vi blev borta över 4tim. Tiden går fort när man har skoj, helt otroligt men jag lyckades hitta lite fina kläder till mig själv!! Det är numera inte vanligt att jag kommer hem med kläder till mig själv men blev riktigt nöjd efter dagens fynd.  Tänk om alla shoppingcenter kunde vara lika anpassad för barn som här, det finns alltid skötrum, Mamma Pappa & Barn toalett och Mamma & Barn parkering. Det finns mycket att lära hemma i Sverige!
Och här parkerar bara mammor med bebisar!
Oliver är väldigt nöjd att morfar är hemma igen och busar för fullt med hans kryckor och tycker det är en väldigt rolig leksak. Allt man inte får röra är skoj tycker Oliver, och speciellt sladdar!

Nu är det dags för lite fredagmys med tacos och vin, sedan blir det nog lite slapp framför tvn. Hoppas ni alla har en mysig fredag!
Ikväll hejar vi på Sverige i Kapstaden!

2 kommentarer:

  1. Visa vad du har köpt!! vi vill se, vi vill se, vi vill se malins kläder! hihi, saknar dig gumman, något så oerhört ibland! men snart ses vi min lilla vän, oj vad jag ska gosa med Oliver då! Älskar er!

    SvaraRadera
  2. fast lite synd om papporna är det ju allt som inte får parkera på de fina parkeringsplatserna. Eller så är det bara mammor som har bebisar i Sydafrika, hihi.

    SvaraRadera