tisdag 4 juni 2013

Fina presenter!

Bortskämda barn och även bortskämd mamma och pappa :) När det stundade lördagsbjudning hemma hos oss var det presentutdelning till både barn och vuxna, ibland är man bra bortskämd. Tack snälla för allt fint vi fick!

 Fin och somrig bukett från farmor och farfar

 "Det här får du istället för blommor", pappas kommentar. Galen pappa men världens bästa! Nu har jag även 8 stora tallrikar av Mateus, lycka :)

 Söta somriga klänningar av märket Aya Naya hade pappa köpt till tjejerna, Zillstar har så himla fina kläder!!!

 Och farrmor hade köpt superfina kläder på Kappahl, av ett favorit märke....Newbie :)

 Oliver fick dessa söta dockor av farmor och farfar, blev så himla glad! Han älskar ju Emil.

 Moffis hade även köpt tuffa shorts till Oliver på Zillstar, av märket Levis. Snygg han kommer bli i sommar vår prins!

 Porslinblomma fick vi av familjen Olsson/Andersson, lovar att jag ska försöka hålla den vid liv....inte så duktig på att ta hand om krukväxter :)

 Och så blev lyckan total även för Abbe, det är tur att han laddar upp med Whisky för snart kommer hans Whiskeykompis på besök :)

2 kommentarer:

  1. Åhh så fina presenter! Jag blir avvis! Har lika kläder från kapphal och klänningarna var bedårande du fick av pappi! Håller med, oliver kommer bli såå tuff i sommar med jeansen!

    Om det är robert du syftar på som whiskey kompis så har han mycket att lära från Abbe:) antar att det blir en och annan whiskey vid grillen när vi kommer:) Längtar efter er!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra härligt att vara lite bortskämd ibland :) Det är ju så skoj att få kläder!

      Klart jag menade Robert :)) Haha! Ja killarna få njuta av Whiskey medan vi njuter i solen med ett glas rosé! Längtar nu!!! Dags att planera meny snart vännen. Puss

      Radera