torsdag 13 oktober 2011

Olivers 1-årsdag!

Igår firade vi vår 1-åring hela dagen lång, det var en alldelse utmärkt dag...tycker i alla fall jag och hoppas såklart att Oliver också hade det bra. Vi började dagen med sång i sängen kl 06, Oliver vaknade då och ville ha sin välling. Efter morgonmys i sängen blev det sång, frukost och paket! Paketet var väl sisådär roligt att öppna men innehållet var lite roligare.
Sång vid frukost
Lite tidigt med tårta så det blev ljus i smörgåsen istället :)

Första paketet, lite intressant var det i början men det slutade att pappa fick hjälpa till

Presenten var uppskattad!
Efter frukost hade vi en lugn morgon, då vi bara njöt av att inte stressa iväg någonstans. Vi har haft en stressig början på veckan så vi behövde båda varva ned och bara njuta av den speciella dagen. När klockan slog halv tio fick vi ett samtal från vår härliga granne E som undrade om jag och födelsedagsbarnet hade lust att ta en promenad i det fina vädret och en fika på Jerkis. Vi tackade såklart ja!! Efter fika och tjöt begav vi oss hem till Låkeberget igen.
Mammas kille fikar på Jerkis!

Fint väder hade vi också!

Olivers egna cupcake som han inte alls var intresserad av, kakor smakade bättre!

Mmm love kakfat...
Spännande med sång och ljus
Sötaste lilla tjej som verkligen gillar chokladbollar
Kusin Ida och morbror kom på besök så det blev födelsedagsfika och lek med Ida. Oliver fick en jättefin present, en bobbycar!! Stod ju högst upp på önskelistan så Oliver blev väldigt nöjd, det måste väl vara en klassisk 1-årspresent. Känner inte många barn som inte har en bobbycar. Oliver fick så himla mycket fint igår, bland annat det här : Snygg stereo till rummet, presentkort PoP, ryggsäck, pengar, postlåda, kläder, leksaker, pussel, skor, stapelklossar, innebandyklubba och mål, och en filmbox. Dags att skaffa en STOR förvaringskista :)
Fick prova på morbrors leksak :)

Paketöppning

Nyklippt på självaste 1-årsdagen!
Oliver avslutade dagen med lite lek med pappa, det är bland det bästa han vet :) Älskar när pappa sitter med på golvet och leker med han leksaker, självklart är det bollar som gäller. På lördag ska vi  ha ett litet kalas för Oliver, tyvärr är det svårt att få till då  nästan alla Olivers kompisar fyller år under samma vecka men några kan i alla fall komma. Det ska i alla fall bli skoj att fixa inför kalaset, jag brinner för sånt här! Baka, pyssla, handla, förbereda påsar till fiskdamm, dekorera osv osv. Tänk vad skoj det kommer att bli när han blir äldre och vill vara med och bestämma. Barnkalas is the shit!
Somnade nöjd i sin säng, efter en strålande dag!
Tack alla för fina gratulationer och uppvaktning på lilla prinsens födelsedag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar