fredag 28 oktober 2011

Kalas för våra 1-åringar!

Igår var det 1-årskalas * 6, tänk att våra små bebisar har blivit så stora :) När våra barn var några månader gamla så började vi diskutera att ha ett gemensamt kalas på deras första födelsedag och det blev till slut verklighet. Tänk att vi ändå lyckades få ihop 6 av 7 barn, det är inte illa.
Hallå kompis ska vi leka!
Skojigt med alla kompisar
Söta Tea, lika glad som alltid!
Kompismys med Nils, så söta!
Dagen började med lek och bus för barnen, Oliver älskar verkligen att träffa sina kompisar. Det märks så tydligt på lilleman när han är nöjd och glad, vem vill vara med mamma hela dagarna när man kan umgås med grabbarna och träffas söta tjejer :) Det var Leo's föräldrar som ställde upp för mamma/pappagruppen och ordnade ett mycket lyckat kalas för de små. Vi vuxna fick njuta av smarrig matpaj med tillbehör och till efterrätt en väldigt smarrig äppelpaj som man förhoppningsvis kan smöra till sig receptet på! Självklart hade vi även en liten presentutdelning, istället för att alla köpte 6 st presenter var så gjorde vi så att vi köpte en present. Då kunde man istället lägga lite mer pengar på den och få en lite större present, Oliver fick en VCE som han älskar, den låter såklar och då är det extra skoj. Goa Annelie hade också med sig en jättefin present till alla barnen!
Alla ville öppna paket
Liam valde sitt paket själv :)
Oliver mycket nöjd över sin present

Tack fina T & O för ett mycket lyckat 1-årskalas för våra barn och alla ni andra som var med och förgyllde dagen. Vi får kanske köra en repris nästa år när det är dags för 2-årskalas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar