tisdag 18 oktober 2011

En tisdag lite här och där!

Vi började dagen med ett litet besök på Låkebergets förskola där vi skulle ha träffat rektorn men tyvärr så var hon sjuk idag så vi fick nöja oss med rundvandring samt lite generell information från personalen. Vi gillar i alla fall Låkebergets förskola, väldigt trevliga pedagoger och stora utrymmen. Visst är det lite slitet men det är inget som Oliver kommer att lida av så det skulle aldrig vara en ursäkt att inte börja där :) Tyvärr så kommer vi nog inte att få plats där till årskiftet eftersom det idag inte ser ut som att någon kommer att sluta. Så vi kommer troligtvis att få vänta till augusti på en plats, men det kommer vi att göra. Det får bli något tillfälligt i vår och så får Oliver börja på Låkeberget när en plats är tillgänglig.
Efter det var vi runt i alla möjliga leksaksaffärer i Göteborg och letade en present till 1-årskalaset vi ska ha i föräldragruppen, efter mycket letande så hittade vi till sist en mycket bra present :) Det blev ju inte bara en present utan lite saker till Oliver och ett par tofflor till mig, farligt när mamma Malin är ute i svängarna.
Kompisar

När vi kom hem sov Oliver gott i vagnen så jag passade på att kila över till E för att låna ett "Linas matkasse" recept som hon tipsat om förra veckan. Det blev en kaffe och massa tjöt, sedan var det dags att gå hem och ta hand om hemmet. Oliver har varit lite små krasslig och gnällig senaste dagarna så när V frågade om han fick komma över och leka med Oliver blev jag såååå glad. I en timme hade Oliver underhållning och jag kunde fixa med tvätt, städa iordning kök och förbereda middagen. Så roligt när barnen leker snällt med varandra.
Oliver avslutar kvällen med en tur med sin bobbycar
 
Smarrig fiskrätt, recept från Linas matkasse!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar