onsdag 20 mars 2013

Ett riktigt dagisbarn!

Så beskrev Olivers förskolelärare honom igår när vi var på utvecklingssamtal, och vi kan inte annat än att hålla med. Han älskar förskolan, alla kompisar och barn, fröknar, lekar, pyssel, utflykter osv. Han är en glad och social kille som leker med alla barn och fungerar väldigt bra i grupp. Oliver har även stenkoll på dagen och alla rutiner, han visar ofta vad han vill göra och har börjat leka längre stunder med olika saker. Han vill gärna sitta på pottan på förskolan och det uppmuntras han till av sina förskolelärare vilket jag tycker är kanon. Vi övar ju lite hemma, och det kommer mer kiss i pottan nu än vad det gjorde innan. Tänk om vi har ett blöjfritt barn efter sommaren, det hade ju varit kalas! Så fort vi vill börja ta bort blöjan på dagarna ska vi säga till på förskolan, dom tycker det är bra att vi har liknande rutiner. Kändes väldigt roligt att få all feedback från förskolan igår, och man blir ju så glad att han är sån glad och go kille som alla barn gärna leker med på förskolan. Jag hoppas han fortsätter med det trots att han snart kommer gå ned i tid! Mamma och pappa älskar dig lilla charmtroll!



2 kommentarer:

  1. Lilla gubben! Tur att det går bra! Wera trivs också bra och försöker också sluta med blöja, hon leker mycket med lite äldre tjejer som inte har blöja utan bara Pippitrosor så självklart vill hon också vara som de:)

    Saknar er vänner!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh dom börjar bli så stora!!! Hihi söta Wera-Nicole, åh längtar så efter er och att få träffa den nya familjemedlemmen :) Saknar er massor!

      Radera