lördag 23 juni 2012

Lyckad midsommarafton!

Igår var det midsommarafton, och som vanligt öste regnet ned :) Det är liksom tradition här på västkusten, ingen midsommar utan regn! Vi hade i alla fall en helt fantastisk midsommar med morfar, lugn och skön, framförallt ingen stress :) Vi bara njöt av dagen och åt & drack massa gott, och Oliver tyckte det vara riktigt skoj att fira midsommar med morfar. Här kommer lite bilder från vår underbara dag. Hoppas ni alla hade en fantastisk dag och framförallt mår bra idag!

Olivers första midsommarkrans, inte så poppis :)

Fina blommor och gott å dricka fick vi av min kära far!

Försöker få Oliver att sitta still med kransen, det gick väl sådär!

Bästa resultatet med son och krans! Godkänt :)

När morfar är på besök blir det mycket bus, och det älskar Oliver!

Dags för silllunch!

Sikromsägg, mumsimums!

Sill, räkor, lax och annat gott fanns på bordet!

Oliver tyckte det smakade sådär med sill men smörgås det gillar han!

Vaniljmuffins med hallon!

Som jag sedan spritsade med glasscream, gudomligt gott!

Den klassiska jordgubbstårtan måste ju även infinna sig på bordet på midsommar, fylld med färska jordgubbar och glasscream! Troligtivis den godaste tårtan jag gjort i alla fall, blev väldigt nöjd!


E dag fylld med många skratt och mycket prat, och såklart mycket mat. Det skulle ju även bli grillning på kvällen men all mat och regnet stoppade oss, det blev en repris med sill och annat gott istället, och grabbarna hängde inte läpp för det...en extra nubbe tackar man väl inte nej till. Nu fortsätter vi njuta av den här midsommarhelgen, för till veckan då är det slut med allt gottigott! Ha en härlig lördagkväll. Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar