måndag 15 april 2013

Första natten & dagen hemma!

Det är så mysigt att ha bebisar i huset igen, och våra tjejer sköter sig än så länge! Sover gott på natten och låter oss sova väldigt länge innan det är dags för mat. I natt blev det bara en amning :) Så jag fick sova till strax innan fem imorse. Jag njuter, för alla som har barn vet hur snabbt det kan vända. Däremot så vaknade Oliver kl 23.30 och skulle gosa & titta på bebisarna, två timmar senare somnade han om i sin säng. Skönt att vi inte hade hunnit somna själva, det blir liksom inte lika jobbigt. Ni ska se Oliver, dessa tjejer betyder en hel del för honom. Hålla och gosa vill han göra hela tiden, inga elakheter än i alla fall! Men man kan ju inte vara dum mot någon som kommer hem med en sparkcykel! Det blev plus poäng direkt.


Hur har dagen då varit, jo tack väldigt lugn måste jag säga. Jag har hunnit packa upp BB väskan, gosat och myst med tjejerna, ätit frukost, lunch och middag med båda händerna, duschat, bytt x antal blöjor, bytt kläder på två tjejer morgon och kväll, tvättat upp massa kläder, dammsugit, surfat, ammat, koppmatat och kollat på tv. Det är inte illa för att vara tvillingmamma. Att vara på BB och få krafter ger mycket ny energi, amningen kom igång innan vi kom hem och så har vi två väldigt snälla tjejer som väldigt gärna vill ligga tillsammans och mysa. Nu ska vi bara mysa och gå promenader resten av veckan, en lunch eller fika kan det också bli. Trevlig kväll på er alla!

1 kommentar:

  1. Nu trivs alla igen Oliver har nog varit lite avundsjuk.Men det är inte så konstigt han är bara en liten grabb på 2,5 år.

    Tycker han tagit det bra.

    Hoppas ni alla fem mår bra

    Kram
    Morfar

    SvaraRadera