måndag 1 april 2013

Första grillning och Påskfest!

I fredags var det äntligen dags för årets första grillning, enligt Abbe får man inte börja grilla för tidigt men när det börjar närma sig april då får man lov :) Håller i och för sig med honom, lite trist att vara less på grillat innan sommaren ens är här. Oliver tyckte det var väldigt spännande att få vara med pappa vid grillen!





På lördagen fortsatte festligheterna och det var dags för årets påskfest med föräldragruppen, vi har några fester per år som vi har gjort lite av en tradition av. Mycket trevligt! Barnen skötte sig exemplariskt och var alla på gott humör, Filip agerade lekfarbror och hittade på mycket skoj med barnen. Grillad korv, glass och godis var också väldigt poppis bland barnen. Oliver höll igång fram till kl 22.30 då han efterfrågade att få sova i vagnen, mamma var ganska redo att åka hem då så vi beslutade oss för att åka hem, att vara gravid med tvillingar med bara 4 veckor kvar....ja ni jag vet inte vad jag ska jämföra det med men nu börjar man bli ganska trött och less. Bidraget till årets påskfest blev en Pavlova, minicupcakes med nutella frosting dekorerad med Anton Berg ägg och en chokladmoussetårta med kladdkakebotten!









Påskdagen blev det inte mycket gjort här hemma, vi slöade och tog det lugnt. Det behövde jag och magen! Morfar kom också på besök och fikade med oss, mycket uppskattat av lilleman. Tänk att en påskhelg kan gå så himla fort, snart är vi tillbaka i vardagen igen och jag räknar ned dagarna tills twinsen är här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar