torsdag 8 september 2011

R.I.P. Stefan Liv 2011-09-07

Idag är Hockey - Sverige i sorg, igår omkom en av Sveriges mest omtyckta hockeyspelare Stefan Liv. Hockeyfamilj som vi är, kändes det tungt efter gårdagensbesked. När vi kom hem från babysimmet igår så berättade Abbe den tråkiga nyheten som han hade hört på nyheterna i bilen på väg hem, min första reaktion var "tragiskt". Att en sådan ung, framgångsrik och omtänksam kille mist livet på ett så tragiskt sätt, flygolycka i Ryssland med ett plan som bara hade några veckor kvar i luften.
Hur ser egentligen säkerheten ut kring ett sådant plan kan man undra, hur kan man sätta ett helt hockeylag och även andra medpassagerare på ett plan som bara inom ett par veckor skall skrotas. Vad arg man blir, och sedan får man höra av andra som åkt plan i Ryssland att det finns lite andra regler där angående säkerhet. Vadå andra regler, det borde väl vara liknande regler var än man flyger, t ex så kan det vara ok att prata i telefon vid take off...vilket är total förbud i alla andra länder.
Alla tankar går idag till Stefan Livs familj och vänner, han efterlämnar fru och två barn. Vi kommer aldrig glömma vilken publikfavorit du varit under alla år du spelat i Sverige, rest in Peace!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar