lördag 29 december 2012

Julafton!

Dagarna går så fort här i Kapstaden och jag hinner knappt tänka på internet och bloggen :) Usch det är bara några dagar kvar så är vi hemma i Sverige igen, vill inte!!! Här kan jag tänka mig stanna tills det är vår hemma, längtar absolut inte hem till slask och regn. Julafton och juldagen försvann i ett poff här i värmen, tomten hittade även hit till Kapstaden så vi hade tur :) Vi firade julafton med lunch vid Waterfront, massa julklappar till barnen och grillafton för oss vuxna. Juldagen var vi på mysig julbrunch a la african style, och på kvällen köpte vi med oss smarrig mat hem. Vi har det helt underbart här och vi njuter av sightseeing & goda luncher ute på dagarna, sol & bad på eftermiddagarna och kvällarna har vi faktiskt spenderat vid huset och njutit av varma kvällar med BBQ! Hoppas ni alla har haft härliga juldagar hemma i Sverige och att ni har det lika bra som oss, sänder soliga kramar från oss i Kapstaden!

Härlig lunch vid Waterfront på julafton!
Barnens godisskål!
Njuter med godis i moffas knä!
Julmagen!
Härligt julväder!
Tyvärr fanns det ingen gran men tomten hittade till en fin växt i alla fall!
Väntar på att få öppna alla klappar!
Julafton och grillkväll!



Smarriga ribs!Mums :)
Bortskämd är det två barn som är i Kapstaden, den ena heter Oliver och den andra heter Ida, en varsin platta fick dem av morfar i julklapp!
Fruktsallad är ju så gott!
Vår kok i Kapstaden, i alla fall på morgonen. Ägg och bacon är en bra start på dagen!
Juldagslunch på ett väldigt mysigt hotell!
Rymligt och perfekt med plats för barnen!
Juldagen a la English & African style!
Tomten kom också på besök!
The pool guy! Njuter av egen pool och vill bada hela tiden, tänk vad gott ham har det!

2 kommentarer:

  1. Hej fina Malin! Vilken fin mage du har:) den har vuxit massor sen vi sågs!:) ser ut som ni har det underbart!:) förstår att ni inte längtar hem men vi längtar efter er!!! Massa kramar

    SvaraRadera
  2. Den växer som bara den, du ska se vilken mage jag har nu :)) Ses i helgen, vi har saknat er!!! Kram

    SvaraRadera