tisdag 31 januari 2012

Heaven 23

Helgerna går så fort fort fort, tänk om man kunde stanna upp lite och få några extra timmar :) Även fast vi är hemma på vardagarna så är helgerna värdefulla då vi tillbringar nästan all tid tilsammans, vi har sällan massa planer eller liknande utan vi tar oftast dagarna som de kommer. Fast den här helgen var faktiskt full med roliga aktiviteter!
E's supersmarriga Cream Brulee!

I fredags bjöds det på smarrig pasta med kräftstjärtssås hemma hos familjen Ågerfalk/Seaton, till efterrätt serverades de Cream Brulee...sååååå gott! Ewelina är en klippa på att laga mat och baka, där delar vi ett STORT intresse :) Det är tur att vi har ca 20-30m hem när tröttheten infinner sig hos lilleman. Men han ska ha en eloge att han klarade av en helkväll!

Trött liten herre som går på sista batterierna, det tar på krafterna att spendera fredagsmyset hos goda vänner:)

Lördag åkte jag och Oliver till Tårtdecor med E och M, till vår stora besvikelse så hade de inte lördagsöppet än så det var bara att vända om och styra bilen mot Torslanda igen. Atans också!! Jag som skulle handla massa roligt till alla vårens roliga bak, typiskt. Tur att webbsidan fungerar lika bra. Ni som gillar att baka och är lika fascinerad som mig i fina formar osv ta en titt på www.tartdecor.se , det är just nu 15% på hela sortimentet.

Mmm semla

På eftermiddagen blev det fika med familjen Ågerfalk/Seaton, myspys! Sedan var det dags att förbereda kvällens mys.  Bland det bästa som finns är att förbereda helgens mat, gillar när det tar lite tid att förbereda maten :) I alla fall på helgerna!

Lördagsmys

På söndag bjöd morfar in på lunch på Heaven 23, man får ju ta tillvara på alla tillfällen morfar är i stan. Det blev i alla fall en lyckad lunch på Heaven 23, deras räksmörgås är ju sååååå god!!! Det var ett tag sedan vi tog oss in till stan för lite lunch, men nu har vi fått mersmak så det får nog bli en och annan lördag eller söndagstur till stan i vår :) Det är ju så smidigt att ha med sig barn, och Oliver gillar nya miljöer och var på sitt strålande humör. Tack igen morfar för den mysiga lunchen!
Dags att bege sig in till Göteborg!
Lovilov räksmörgås :)
Pappa tyckte också det var gott!
Sitter och njuter av den fina utsikten med morfar.

Det var vår härliga helg, nu är det vardag och då återgår vi till alla roliga vardagsaktiviteter. Den här veckan har hittills bjudit på ett besök till Ikea, Mio, blomsterbutiken och färgbutiken! Vi får se vad vi hittar på resten av veckan, en playdate och bio är i alla fall inbokat!

Trevlig tisdag på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar