torsdag 13 september 2012

Höstshoppa!

Det finns inte mycket som slår en bra shoppingdag på stan, men tyvärr händer det allt för sällan :) Som alla vet är jag lite av en nätshoppare...sååå farligt! Det finns ju tillgängligt dygnet runt och leveranstiderna är oftast bra. T ex jag beställde en Polarn O. Pyret jacka på nätet i tisdags och fick den igår, plus gratis frakt!!! Det är liksom inte alltid värt att ta sig in till stan när man bara behöver klicka sig igenom en beställning :) Lite höstnytt till Oliver blev det i alla fall!









Det är ju så grymt skoj att handla till Oliver, det finns ju så mycket snyggt. Fyndade även ett par Puma skor på Ellos med 40% rabatt, som hittat!!! Älskar Ellos och alla rabatter som dimper ned varje vecka!






Och igår hade vi morfar på besök, han hade med sig en väldigt fin John Deere traktor som Oliver fullkomligt älskar!! Tack finaste morfar.

- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Oliver nu behöver vi bara fixa en vagn till traktorn så blir det bra.
    Pappa supportar nog inte nu när röda maskinen Timrå du vet där vi är på sommaren på Alnö körde över AIK 2-1 den du gubben ge pappa en liten tryckare i morgon när du vaknar SOV GOTT
    Hälsa Mamma

    Kram
    Moffa.

    SvaraRadera