fredag 1 juli 2011

Eget rum!

Olivers rum (långt ifrån klart)
Nu har Oliver äntligen fått ett eget rum, det är så skönt att kunna ha alla hans saker i ett och samma rum. Eller det är ju inte heller riktigt sant att alla han saker ligger på hans rum men i alla fall nästan allt:) Jag tror att Abbe och jag uppskattar hans egna rum mer än vad han gör själv. Däremot när Oliver blir äldre kommer han nog att vara glad att ha ett eget rum.
Dagen innan det bar iväg till Låkeberget!
Kusin Ida hjälpte till att flytta
Och arbetsbyxorna var på!
När vi flyttade in huset förra veckan var det även dags för Oliver att sova i eget rum, första dagarna gick jättebra men därefter har det varit lite si och så med det. Det har varit väldigt mycket nytt senaste tiden och jag tror att det blev lite för mycket att sova i eget rum eller så började den så kallade seperationsfasen lagom till flytten, lite mer mammig senaste dagarna. Oliver har även fått sina sidotänder och därför varit lite mer gnällig senaste dagarna men nu börjar vår goa kille bli lite piggare och gladare igen. Det har inte varit några problem att sova själv på natten utan det har varit nattning som tagit lite längre tid än vanligt. Vi beslutade i alla fall att Oliver skulle fortsätta att sova i eget rum och igår gick det betydligt bättre, skam den som ger sig!
Ready to go!
Första kvällen i huset
Det händer mycket i Olivers "stora" värld nu och det är inte så konstigt att han blir lite orolig och mammig, det sker framsteg med krypningen också men det går än så länge bara bakåt inte framåt! Vår lilla kille tar det varsamt och gör inget förhastat, varför ska man skynda på när man kan chilla och ta det lugnt i myspölen.

1 kommentar:

  1. Roligt att ni kommit igång igen.
    Det är inte långt kvar till det går framåt.

    Kram
    Morfar

    SvaraRadera