fredag 16 december 2011

Date med föräldrargruppen!

Igår hade vi fullt hus hos oss, 8 vuxna och 9 barn :) Det var livat i luckan vissa stunder och man hörde knappt vad man sa till varandra, men så trevlig vi hade! Precis som alltid när vi ses brukar det inte bli några korta dates utan det är lika bra att planera in en heldag, playdaten började 10 och de sista gick halv sju. Jag vill lova att det var en nöjd och trött liten herre som jag nattade igår kväll.
Redo för lek!
Bobbycar var en populär leksak, N ser så gosig ut :)
Goa och glad M
Dagen var full med bus och lek för barnen, lagom till lunch så var det sovdags så då fick vi vuxna njuta av god soppa med nybakat bröd. Soppan blev poppis bland alla, alltid skoj att få beröm :) Man suger in det och får massor med ny inspiration!
Sötis där!
Brandbilen gick på högvolym under dagen :) Ajaj för våra öron..men söta barn.
Alla vet ju att jag har varit bakgalen senaste veckorna, ugnen och kitchen aid:en har gått i ett hos oss :) Igår kväll när jag satt i soffan och tänkte på vad jag hade tagit fram så insåg jag att det nog är slut bakat inför jul...tråkigt men sant! Följande bjöds på kakfatet pepparkakor, saffransbullar, pepparkaksmuffins, Tyrkisk peber fudge, glögg- och pepparkaksbullar, chokladbollar och spiralkakor och följande låg kvar i kyl och frys... vanliga bullar, kärleksmums, kolakakor, snöbollar, hallongrottor, saffransskorpor, kladdkakemuffins och bountybollar. Tur att vi ska ha jul här hemma i år, så nu är det bara till å fik!
Mammor surrar för fullt
Många barn men inte alls lika många barnstolar, tur att Oliver är så duktig att sitta själv på en stol
Lite av godsakerna som serverades under dagen :)
Fjärrkontrollen får man tydligen använda hemma hos Oliver :)
V tyckte det var lugnast att chilla under filten med en bok
Söt pepparkaksgumma!
Söta T lekte så att kinderna blev rosiga!
Efter en fullspäckad dag blev det inte mycket gjort igår kväll utan mest slapp i soffan. Det var en nöjd och glad mamma som gick och la sig igår kväll, man får så mycket positiv energi från våra mamma- och pappaträffar! Tack alla för en mysig dag med våra älskade barn.
Humöret var på topp hela dagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar