onsdag 29 juni 2016

Lalandias fina stugor

Jag kan varmt rekommendera Lalandias fina stugor som ligger vid Lalandia och Legoland. Danskarna kan ju det här med design och husen känns så himla fräscha. Önskar vi kunde ha lite fler stugor som såg ut såhär i Sverige!


Legoland

På midsommardagen vaknade vi pigga och fräscha, helt enkelt redo för en dag på Legoland. Vi hade 4 regnfria timmar, när vi insåg att regnet inte vill ge med sig så blev det ett nytt efterlängtat besök på Lalandia. Oliver rankade Lalandia som bäst på hela resan och jag måste säga att även jag gillade det. Roliga aktiviteter för stora som små. Hoppas vi snart får möjlighet att åka dit igen!








Midsommar 2016

Vi packade våra väskor och drog till Legoland över midsommar, våga vägra midsommar i Sverige :) Vi hade verkligen fantastiska dagar och åker gärna tillbaka igen. Midsommarafton spenderade vi på färjan och sen badade vi flera timmar på Lalandia, sen slocknade barnen med ett brett leende och vi kunde skåla i ett glas bubbel!







onsdag 22 juni 2016

Premiär för Liseberg

Igår var det dags för säsongens första besök på Liseberg tillsammans med härliga kollegor. Rolig kväll med fantastiskt väder. Nu har jag fyllt min kvot av karuseller för i år och kommer aldrig åka Helix igen, fruktansvärt läskigt. Det blev skrik, skratt och jag lyckades inte titta upp en enda gång. Jag ska nog hålla mig till dem mindre karusellerna och Flumride i framtiden :)


måndag 20 juni 2016

Efter-förskolan-mys

Passar på att mysa ordentligt med mina små hjärtan efter förskolan, i alla fall dem som vill hänga med mamma ❤️ Många kvällar som faller bort denna vecka pga besök av amerikanska kollegor. Imorgon laddar vi bland annat för 5-kamp på Liseberg. En hel arbetsdag och två halvdagar kvar sen är det semester!!!! 





lördag 18 juni 2016

Konferens med jobbet!

Den här veckan har gått så himla snabbt, 4 konferensdagar som har varit helt fantastiska men nu känner jag mig helt slut. En välplanerade och rolig konferens med många härliga skratt med fantastiska kollegor, sammanlagt var vi 25 stycken. Roliga aktiviteter, utmaningar, övningar och fantastisk mat. Vi spenderade 2 nätter på Thoresta Herrgård som ligger ca 30 minuter utanför Stockholm sen blev det en natt på Miss Clara på Sveavägen, en rolig dag på Skansen med vårt team och en helt enormt god lunch på Ulla Winbladh. Nu är jag hemma igen med mina guldklimpar ❤️




tisdag 14 juni 2016

Härlig dag vid havet

I lördags begav vi oss till Sillvik för lite krabbfiske, jätteskoj tyckte barnen. Och måste säga det tyckte vi andra också. Massa krabbor fanns det och nu vet vi var vi inte ska bada i sommar. Snabbfika med morfar hann vi också med!







söndag 12 juni 2016

Äntligen inbakade flätor :)

Äntligen kan vi börja göra flätor och inbakade flätor, älskart!!! Det är så himla fint och det är tur att jag har två tjejer som gillar när mamma fixar med håret.


Lekstan och mys med bästa barnen

I fredags trotsade vi solen och åkte till Lekstan i Sisjön, och gissa om barnen blev nöjda :) Barnen lekte och hade skoj i flera timmar medan jag kunde uppdatera mig på social medier, nyheter, svara på ett och annat mail och njuta av en latte. Vi åkte sen till Max och åt barnens favorit lunch och jag passade på att äta deras goda Low carb burgare som för övrigt är sååå god. Sen åkte vi hem och fortsatt leka på Låkeberget tills det var dags för fredagsmys. Älskar våra föräldralediga fredagar då vi bara kan mysa och ta dagen som den kommer!









fredag 10 juni 2016

Grattis fina farmor ❤️

Idag fyller världens bästa, finaste, snällaste och goa farmor år. Vi hoppas du får en fantastisk födelsedag, vi önskar vi kunde vara där och fira dig idag. Stort Grattis på din dag. Puss & Kram från oss.



Nationaldagen firades på Färjenäsparken

I måndags var vi lediga och det var ju Sveriges nationaldag så det firade vi såklart. Det blev även en tur till Torslanda festivalen, roliga aktiviteter för barnen och Oliver vågade sig på hoppgunga :)





söndag 5 juni 2016

Hipp Hipp Hurra

Så kom den 4 Juni och pappa, morfar och farfar fyllde år. Det firades såklart först med tårta och fika hemma hos oss. Sen åkte vi vidare och fick njuta av en fantastisk måltid på Långedrags Världshus, god mat, dryck, efterträtt och mycket trevligt sällskap. Grattis igen världens bästa pappa ❤️







Sommartjejer

Alla barnen på topp humör och vi njuter som bara den utomhus. Juni lyckades i alla fall få till ett fint smile medan mamma fick solen rakt i ansiktet :)


Fredagsfika med dem bästa ❤️

Äntligen fick vi till en sån där underbar fredagsfika, jag som inte bakat på flera veckor gick all in och bakade tårta, kakor, pajer och kladdkakemuffins. Och det blev inte sämre att vi fick mysigt besök av Ewelina och barnen. Massa fika, bad och bus. Älskar sommaren och långa härliga dagar utomhus ❤️



torsdag 2 juni 2016

Isolerad hemma i värmen

Juni ska helst vara inomhus och ta det lugnt för att återhämta sig på bästa sätt. Nu har vi varit isolerad hemma i värmen sen i måndags, imorgon får vi äntligen börja gå ut igen. Ska bli underbart!!! Det är tur att dem har varandra och hittar på roliga lekar tillsammans. En hel del pussel har vi också kommit igenom, dem börjar bli riktigt grymma. Igår fick vi ett kort besök av fina Ewelina som kom förbi med fina presenter till tjejerna, lite krya på presenter är alltid roligt mitt i vabbandet!