fredag 29 april 2016

Tjejerna reser med morfar ❤️

Idag var det dags för ytterligare ett adjö, tjejerna skulle ut på äventyr med morfar :)  En resa som gick galant och med glada barn. Försenad flight i Stockholm och fyra timmar senare så var dem i Timrå hos farmor och farfar ❤️ Nu myser dem ute på Alnö med morfar. Känns väldigt tomt och tyst här hemma men vi vet att våra älskade barn är väl omhändertagen! 




Vinkade av kusinerna ❤️

I onsdags vinkade jag och käre bror av våra fina barn, första gången dem flyger själva i Sverige. Dags att flyga och hälsa på mormor & Kent, man önskade man hade kunnat filma hela resan eller varit en lite fluga i planet. Jag kan tänka mig att konversationerna mellan kusinerna var väldigt intressanta :) Roligt, spännande och garanterat det här gör vi igen. Känns härligt att dem tyckte det var så roligt att flyga och ge sig ut på äventyr. Våra stora barn börjar verkligen att bli STORA!! 





söndag 24 april 2016

Lilly-Bus shoppar på Willys

Så har Willys äntligen öppnat i Torslanda och vi var ju tvungen att svänga förbi där idag för att se hur den nya butiken ser ut. Jättefin såklart med topputbud, chark, fiskdisk och så har en restaurang öppnat bredvid som även kommer visa större sportevenemang, så idag visade dem såklart Frölunda. Roligt att det kommer lite nytt hit ut som troligtvis kommer göra att det blir ännu färre besök till stan :) Idag var det bara Lily-Bus som fick följa med mamma på lite shopping.



Arbetsdagar i huvudstaden ❤️

I onsdags packade jag väskan för några dagar i Stockholm. Härlig vistelse med besök på kontoret på Sveavägen, besök hos Microsoft, lite shopping och trevliga kvällar med fina kollegor. Hann till och med att titta på körsbärsträden i Kungsträdgården, som står i full blom. Nu är jag hemma igen och laddar för en ny händelserik vecka.


söndag 17 april 2016

Finbesök

I lördags var det full rulle :) Först hängde jag med bästa Sofie på Frölunda torg några timmar, hann med massa tjejsnack, mysig lunch och shopping (haha dock inget till mig själv). Sen åkte jag och myste med Abbe och barnen på discot som föreningen hade anordnat för barnen. Och efter det fick vi härlig besök av Tobias, vi hade tur som fick låna honom ett dygn. Det blev grill, mys med barnen, hockey, bubbel och härligt snack hela kvällen lång. Nu laddar vi för en ny vecka, med bland annat första föräldrarmötet inför skolstart och så blir det tre arbetsdagar i huvudstaden. Ha en underbar vecka!

 


fredag 15 april 2016

Kalas nr 2

På söndag hade vi lite barnkalas här på Låkeberget med närmaste grannar. Mysigt kalas med många härliga skratt och glada barn. Tack alla som kom och firade våra härliga tjejer ❤️









torsdag 14 april 2016

Kalas nr1

På självaste 3-årsdagen så hade vi kalas nr 1 för nära och kära. Tjejerna fick så himla fina presenter, massa nya kläder, skor, pengar, inredning till nyrenoverade sovrummet och uteleksaker. Det bjöds på paj till lunch och sedan stundade det smarrigt fika. Tack alla för fina presenter och att ni som kom och firade tjejerna på deras födelsedag! 








Grattis tjejer ❤️ 3 År

Snart har det hunnit gå en vecka sen tjejerna fyllde tre, tiden går galet fort. Jag hinner liksom inte med allt, därav ett alldeles för sent Grattis inlägg. Två små glada, roliga, charmiga, kärleksfulla tjejer som förgyller vår vardag med så många härliga skratt. Nu väntar en rolig och händelserik period där vi troligtvis kommer stöta på massa treårstrots, fina minnen och en tvillingtid som kommer att vara helt underbart. Vi älskar er till månen och tillbaka triljonermiljonerbiljoner gånger ❤️






måndag 4 april 2016

Kalasdags

Det stundar treårskalas nästa helg och till det måste det såklart bakas. Jag passade på att baka rosa punschrullar med en guldig detalj igår. Det är nämligen två av det kommande kalasets färger. Nu fortsätter förberedelserna och vi bara längtar till våra underbaringar fyller 3 år och ska ha kalas ❤️



Fredagsmys

Fredagen började med simskola och sen hämtade vi upp Olivers kompis från förskolan för fredagsmys. Vi spenderade nästan hela eftermiddagen utomhus och njöt av underbart väder, härliga grannar, massa inlines och annat skoj. Mysigt när barnen har vänner på besök.



fredag 1 april 2016

Två brudar på simskola!

Efter två veckors uppehåll var vi äntligen tillbaka i simhallen igen. Tjejerna brukar sysselsätta sig med att läsa bok, titta på Oliver när han simmar och leka affär.




Bak inför 3-årskalas

Nu har vi börjat baka inför kommande 3-årskalas, igår blev det bullar och syltkakor. Mums :)