lördag 30 januari 2016

Konferens med jobbet.

I går var det dags för konferens med jobbet, totalt var vi runt 550 personer som roade oss med underbar underhållning på Gothia Towers. Imponerad, fascinerad och inspirerad av konferensen. Jag satt klistrade och lyssnade på underhållande, proffesionella och roliga medarbetare som berättade om förgående och kommande år. Känner mig just nu väldigt lyckligt lottad att just jag har möjlighet att arbeta på detta fantastiska framgångsrika företag!






Måla och pyssla!

Väskan med frost pyssel som jag köpte på Disney Store i Köpenhamn är väldigt uppskattad av tjejerna, dem kan sitta i timmar och måla, rita och klippa.





fredag 29 januari 2016

Cowgirl!

Finaste lilla hjärtegull, den här tjejen förgyller verkligen våra dagar med massa härliga skratt och bus :)


torsdag 28 januari 2016

2 år 9 månader och 14 dagar

Då har även vår andra lilla skrutta blivit helt blöjfri!!! Såååå skönt, nu har vi gett bort alla blöjorna som fanns hemma och även förskolan gav tillbaka blöjorna vi hade där. Tur att vi har grannar som uppskattar lite gratis blöjor :) Två små prinsessor som har varit så himla duktig och oj vad stolta vi är....och tjejerna är även enormt stolta!




lördag 23 januari 2016

Barnmedicin

I onsdags var det dags för oss att åka till barnmedicin. Flickorna har aldrig varit så fina i huden som dem är nu. Smörja kommer vi nig få fortsätta med i många år till för dem är torrisar precis som sina föräldrar. Men nu kommer det stora, vi ska börja introducera det som vi tidigare tagit ur kosten. Inte båda på en gång men ett i taget. Så nu ska vi börja med att introducera ägg i deras kost. Vi började igår med sockerkaka, och än så länge har vi inte märkt något men det kan ju komma idag eller imorgon också så vi får avvakta och se men har vi tur så fortsätter det åt rätt håll och vi kan fortsätta mumsa saker som innehåller ägg!




Vinter i Torslanda

I veckan har vi fått njuta av massa snö och kalla grader. Det här är verkligen vintern när den är som bäst. Snötäckte träd, man får tvinga in barnen till middagen, underbart landskap och bara så fint. Vi hoppas på att snön får ligga några dagar till så vi bara kan njuta och ta tillvara på den lilla vintern som Göteborg bjuder på!






lördag 16 januari 2016

5kg mot rätt håll

Vågen visar nedåt och jag är såklart överlycklig. Slit med kassa knän, ont i fötterna, en sjukgymnast som strängt förbjuder gymmet osv osv så har man inte så mycket alternativ när man ska försöka gå ned i vikt. Men med ändring av kost, ledighet och jul har jag ändå lyckats tappa 5 kg, så sjukt stolt och lycklig. Fortsätter såklart min resa och några kilo till ska i alla fall bort innan sommaren. Förhoppningsvis kommer jag snart att så smått få introducera lite träning också, vi får se vad min sjukgymnast säger nästa vecka när det är återbesök. Tummen upp för välmående och bra kost! 



Snön faller över Torslanda

Idag har snön fallit över Torslanda och vi har fått ett vinterlandskap igen, underbart!! Vi har hunnit med hockeyskola, pulkåkning och mamma hann även fixa naglarna. Vi hann såklart med mycket mer men det var några av höjdpunterna och som vi lyckades fånga på bild :)








fredag 15 januari 2016

Finaste mannen i världen!

Idag kom världens bästa man och pappa hem med fina tulpaner till mig ❤️ Kärlek och lycka, vi är lyckligt lottad som har en sån omtänksam, fin man och pappa. Tack älskling, idag var verkligen dagen som passade absolut bäst för en bukett tulpaner!




Odd Molly

Älskar när jag fyndar saker på rean, och speciellt kläder till mig själv. En superfin Odd Molly kofta som var på 50 % det kan man ju inte gå miste om. Den kommer passa perfekt till sommarens alla härliga dagar! 



Första semlan smakar alltid bäst!

Jag fullkomligt älskar semlor, det är ju så himla gott. Äntligen är den i butik igen och jag kommer unna mig ett flertal innan säsongen är slut!


Hipp Hipp Hurra på tulpanens dag!

Idag är det tulpanens dag och det måste såklart firas med tulpaner på bordet. Jag fullkomligt älskar tulpaner!


måndag 11 januari 2016

Liten har blivit stor, 2 år 8 månader och 30 dagar

Dagen innan 2 år och 9 månaders dagen blev vår lilla prinsessa Lily helt blöjfri, dag som natt. Underbart att bara ha ett barn med blöja, Juni är inte riktigt redo så hon får ta det när hon känner sig redo precis som Lily gjorde. Ena dagen hade hon blöja och andra dagen var den plötsligt helt borta, väldigt smidigt. Tack morfar för pottboken, hon älskar att klistra i den och låter ingen annan låna den :)



Skärgårdens Hockey

Skärgårdens hockey vet verkligen vad en bra julklapp innehåller. Barnen fick två biljetter till en Frölunda match, idolkort signerat av Joel Lundqvist, mössa och en godispåse. Grabbarna var väldigt glada att vara tillbaka på isen igen och tjejerna lekte glatt här hemma i snön.






Överlyckliga barn när snön kom!

I fredags kom äntligen snön till Torslanda, väldigt glada och nöjda barn. Oliver såg vi inte till många minuter den dagen, han fullkomligt älskar snö och att vara ute. Det blev även afterski hos grannarna och sen blev det en sen våffellunch. Lediga fredagar med barnen är fantastiskt mysigt.



söndag 10 januari 2016

Pysselfior ❤️

Älskar att pyssla med dessa tjejer, och speciellt när vi ska pärla :) Vi kan sitta i timmar och göra armband eller halsband, så ni kan säkert förstå att vi har ett hundratal här hemma!



tisdag 5 januari 2016

Hej Då underbara Branäs, Hej Halsfluss!

Då är vi tillbaka i Göteborg igen sen i söndags, vi längtade såklart direkt tillbaka till Branäs. Snö, kyla, lek utomhus och skoteråkning. Det blev en liten trist start för mig som har fått en bakteriell halsfluss, när tar alla sjukdomar slut!!!! Besök till doktorn igår som skrev ut en 10-dagars penicillinkur så nu hoppas vi att jag snart är på fötterna igen!




måndag 4 januari 2016

Första dagen på det nya året!

På nyårsdagen passade vi på att hänga i backen och åka massa pulka. Oliver är helt tokig i snö och åka snowracer, han skulle kunna vara ute hela dagarna och bara åka. Han börjar även bli lite nyfiken på att åka skidor så nästa gång får det definitivt bli skidskola!