lördag 26 september 2015

Premiär för tjejerna på simskolan!

Då har tjejerna äntligen fått följa med på brorsans simskola, och dem skötte sig exemplariskt!!! Vi satt alla tre och såg nya framsteg  och utmaningar som Oliver klarade galant. Roligt att tjejerna också tyckte det var skoj och kunde sitta ned och bara titta utan att bli uttråkad. Sen åkte vi hem och bakade smarriga kakor till fredagsfikat!


fredag 25 september 2015

Omtänksamma tjejer!

Jag har varit sjuk i veckan och då hade jag två omtänksamma tjejer som gjorde sina första halsband till mamma på förskolan, så kärleksfulla och så tjejiga. Det kommer nog inte vara det sista halsbandet jag får om jag känner mina tjejer ❤️❤️ 


Hockeykille!

Då är hockeyn igång och vår coola hockeykille är såååå glad. Kommer att bli en väldigt rolig höst/vinter med mycket häng i ishallen! 



Firar en 36-åring

I lördags firade vi vår fina och älskade pappa med resten av familjen. Mysig eftermiddag med älgfärssoppa, nybakad focaccia bröd, tårta, trevlig sällskap och fina presenter. Tack alla för att ni kom och firade vår underbara pappa som fyllde år ❤️




 


lördag 19 september 2015

Morfar hänger med tjejerna!

Igår var det dags för simskola igen, roligt!! Det är verkligen hur roligt som helst, framstegen är enorma och Oliver tycker det är sååå skoj!!! Tjejerna fick hänga med morfar medan vi var och simmade. Tack moffis att du ställer upp och passar tjejerna när det behövs!





Hipp hipp hurra för världsbästa pappa ❤️

Idag firar vi Abbes födelsedag med presenter, tårta och massa kärlek. Vi hoppas du haft en fantastisk födelsedag!! Vi älskar dig. Hipp Hipp Hurra på din födelsedag finaste, underbaraste, goaste och bästaste pappa ❤️





tisdag 15 september 2015

Hösten är här

Vi märker här hemma att hösten är här nu och då kommer VAB som ett brev på posten. Igår fick jag hämta Juni & Lily på förskolan pga förkylningsastma, Juni hade jättebesvärligt med andningen och pipljud, så det var bara att styra vagnen mot VC för att få hjälp. Röda rosor till den underbara personalen på Torslandas VC, sköterskorna och läkaren var väldigt hjälpsamma och trevliga, och vi fick hjälp direkt ❤️


måndag 14 september 2015

Tappat första tanden!

Nu har Oliver tappat första tanden och vilken stolt lite kille. Som även blev överlycklig att Tandfen varit på besök och lämnat några guldpengar i glaset. Nu är det bara 19 till som ska trilla ut, vilket innebär att det kommer att gå åt några guldpengar kommande år!


lördag 12 september 2015

Simskolan levererar

Tänk att vatten kan vara så skoj och få ett barn att bara längta till fredagar när det är dags för simskola. Ett stort plus till simläraren som lyckas hålla koll på ett gäng busiga killar i åldrarna 5-6 år! 


Morgonmys med barnen

Bästa som finns är att starta dagen med tre glada barn innan det är dags för förskolan. 


fredag 11 september 2015

Lily ❤️

Lily-bus en av världens charmigaste tjejer 😊 Bus i blicken och spring i bena!



måndag 7 september 2015

Tjejligan

Bästa tjejligan som busar, hjälper mamma i köket och som helst vill vara med mamma hela tiden!!! 



söndag 6 september 2015

Simelisim

Fantastiskt roligt det är med simskola, både för mor och son. Vilka framsteg bara på två tillfällen, ser framemot att följa dessa grabbar kommande månader! Är så glad att vi anmälde trots att ålder för att börja simskola är fem, men vilken tur att ca 6 veckor inte spelar någon större roll! 




fredag 4 september 2015

Bästa som finns

Det bästa som finns är att komma hem till dessa underbara barn ❤️ Man känner sig extra lyckligt lottad när det händer hemskheter ute i världen, det borde vara en självklarhet att alla barn har en varm famn att krypa upp i och mat som mättar deras magar. Vilken grym och orättvis värld vi lever i!


Prinsessor

Kärlek från topp till tå, våra underbara prinsessor ❤️


tisdag 1 september 2015

Lördagslyx

I lördags lyxa vi till det, drack champagne och toastskagen till förrätt. Det är två favoriter som passar väldigt bra tillsammans. Och så lärde jag mig något nytt, champagne passar bäst att servera i ett tulpanformat glas. Det ska tydligen framhäva aromerna bättre :) Så nu får vi allt investera i nya champagneglas!