söndag 30 augusti 2015

Fördelar med hösten

Det finns några fördel med att hösten är på ingång, och det är bland annat att jag äntligen kan tända massa ljus över hela huset. Och fylla huset med härliga fina rosor. På tisdag välkomnar vi hösten ❤️


fredag 28 augusti 2015

Höstens aktiviteter har startat!

Då har två av tre aktiviteter denna höst startat för Oliver. Vi har idag börjar på simskola och så drog även fotbollen igång igen. Roligt när aktiviteterna är igång och att man själv även får ta del av alla roliga aktiviteter och framsteg. Vi har en spännande höst och vinter framför oss ❤️


Fördelar med VAB

Det finns såklart fördelar med att vabba med barnen och det är bland annat att man kan baka bullar. Men det absolut bästa är nog att man får mysa med det absolut bästa som finns ❤️ Oändlig kärlek och så mycket lycka, herregud vad vi älskar dessa underbara barn!!!



onsdag 26 augusti 2015

Sjukstuga och vabtider

Den här veckan har Juni och Lily varit sjuka och fått vara hemma. Kraftig förkylning som man nästan alltid får med förkylningsastma, feber och en väldigt kraftig hosta. Vi går i alla fall mot rätt håll och febern har gått ned men det blir ingen förskola den här veckan utan vi laddar för att vara helt frisk och kry tills på måndag istället! 





Hönömys ❤️

Efter en härlig utekväll var det ett dygn senare dags att hämta det bästa vi äger och har ❤️ Vi fick även en mysig fika tillsammans med bror med familj och fina papsen. Underbar miljö och speciellt när vädret visar sig från den absolut bästa sidan!


måndag 24 augusti 2015

Date Night ❤️

I lördags var det dags för egentid utan barn, över ett dygn!!! Underbart var det. Vi hade en fantastisk dag med härliga uteserveringar, underbart god middag på Familjen, champagne på ChampagneBaren och kväll avslutades sedan med konsert på Ullevi!



söndag 23 augusti 2015

Goa grannar är guldvärd ❤️

Roligt att vi har så många fina grannar här på gården som barnen älskar att leka med. I fredags passade vi på att fredagsfika med William och hans mamma, det blev även några dopp i poolen!


lördag 22 augusti 2015

Jitterbuggare it is!

Abbe önskade sig något nytt till fredagsfikat, något vi aldrig testat baka. Så önskemålet blev Jitterbuggare och Jitterbuggare blev det. Mördegskaka med maräng, måste ju säga att dem blev väldigt goda. Hade även världens finaste kille som hjälpte till ❤️


tisdag 18 augusti 2015

Omvandlingen har börjat!

Då är det äntligen dags att måla bort det bruna, 4 år senare :) Men vad är det man säger bättre sent än aldrig. Allt är inte klart än men vi har i alla fall börjar och jag blev så nöjd! 

måndag 17 augusti 2015

Söndagshäng hos morfar

Det är så himla mysigt att bara ta med ett barn och hitta på något tillsammans. Så igår var det dags för egentid med min prins. Vi bestämde oss för att mysa ute hos morfar, köra radiobil, äta glass, njuta av skärgården och havet, leka och bara vara. Det är verkligen helt fantastisk ute på Hönö, skärgården är underbar ❤️


Kulturkalaset!

I lördags blev det kalas x 2 för en av oss och vi andra fick nöja oss med ett kalas. Oliver åkte först iväg på Bushuskalas och efter det åkte hela familjen in till Kulturkalaset.




lördag 15 augusti 2015

Sysselsätter mig med målning

Dags att måla bort allt det bruna och måla dörrar och fönster vita. Jag har sysselsatt mig flera dagar med att måla och än är det inte riktigt klart, det tar sin tid när man målar och när det ska torka och målas flera gånger....men fint blir det :)


Poolhänger i sommarvärmen!

Underbart att man även denna vecka har haft fina och goa sommardagar. Solen har lyst varje dag och barnen har varit sådär härligt glada. Igår blev det poolhäng och sockerkaksbak. Olivers önskemål var att vi skulle baka en saftig och god sockerkaka, tänk sig vad gott det är med alldeles nybakad sockerkaka och ett glas saft i sommarvärmen!




Fredagsmys

Underbara och härliga sommar, som jag älskar dig ❤️ Snälla stanna kvar länge, länge, länge!!! Igår på fm passade jag på att njuta i loungesoffan medan barnen lekte för fullt, vår innergård är bara bäst!!!



Torsdagsgrill

I torsdags hade vi grannar över på middag och passade på att njuta för fullt av kvällssolen. Flera dagar den här veckan har vi kunnat njuta av lunch och middag utomhus, det gillar vi!


tisdag 11 augusti 2015

Lyckliga syskon ❤️

Underbar tvillingkärlek som man aldrig får nog av.


Fina vänner på besök!

I lördags fick vi besök av våra fd grannar, vi hade en underbar dag tillsammans med gofika, glada barn, fint väder, härliga skratt, lekar ute på gården och underbart sällskap :)




söndag 9 augusti 2015

Girls night out

Äntligen fick vi till en tjejkväll på stan med alla fina mammor. Det blev en mycket trevlig kväll med god mat på Tacos & Tequila, bubbel på Champagne barnen och sen blev det mer skumpa på Ritz. Väldigt trevlig kväll med underbara tjejer ❤️



Ett lyft i hallen 👍🏻

Äntligen så fick vi nya dörrar i hallen, roligt med förändring och nytt. Och vilken skillnad det blev, så himla nöjd!


torsdag 6 augusti 2015

Så kom sommaren till Torslanda

Så äntligen fick även Tordlanda lite sommar och värme, den här veckan har bästkusten verkligen visat sig från sin finaste sida. Vi har kunnat spendera hela dagar utomhus och bara myst sista semesterveckan tillsammans. Några dopp i poolen har vi också hunnit med 👍


onsdag 5 augusti 2015

2 år 3 mänader och 25 dagar

Då har vi postat napparna till tomten och tomtenissarna, så stolt över mina tjejer som är så himla duktig!!! Nattningen tog lite längre än vanligt, 35min för Juni och 1 timme för Lily. Juni sov igenom natten utan att fråga efter nappen eller vakna. Lily vaknade vid halv tolv och var ledsen men efter 45min somnade hon gott och sov hela natten. Vad lätt det kändes, och skönt att napptiden är ett minneblott! 


tisdag 4 augusti 2015

Borta bra med hemma bäst ❤️

Efter underbara och fina veckor på resande fot var det ganska skönt att komma hen till Torslanda igen. Idag har vi bara myst hemma och njutit av den tropiska värmen!


Polismuseet!

I söndags började vi dagen med frukost på en rolig lekplats i Bromma och därefter blev det ett besök på Polismuseet, väldigt uppskattat var lekrummet och lekplatsen utomhus. På kvällen myste vi hemma hos Emma och Mattias och för några av oss blev det även ett dopp i poolen!








Stockholm

Vi spenderade några dagar i Stockholm innan vi åkte hem efter nästan 3 veckor på resande fot. Vi träffade farmor och myste med henne direkt i lördags och sedan lånade vi sovplats hos fina vänner! 






lördag 1 augusti 2015

Virriga bakverk

Mamman som älskar bakverk, det är jag det :) Och älskar dem här fiken med det lilla extra. Nu har ett nytt café öppnat ute på Alnö som jag fullkomligt älskar, gott kaffe, underbart goda bakverk, precis vid havet och mysig inredning. Längtan till ett eget blir extra stor när man besöker dessa speciella och fina ställen ❤️





Middag på Vindhem!

I torsdags blev vi bjuden på mysig middag på Vindhem, min favoritrestaurang på Alnö. Det är nog miljön och den goda maten som gör det så mysigt, havsutsikt och väldigt trevlig personal. Så om ni har vägarna förbi Sundsvall eller Alnö passa på och njuta av en lunch eller mysig middag på Vindhem!