torsdag 30 juli 2015

Årliga middagen på Alnö

Varje år brukar vi försöka ses och umgås ute på Alnö med farmor och farfar, jättemysig dag då vi spenderar flera timmar tillsammans. God mat, dryck och underbart sällskap, det är det som gör dagen väldigt speciell. Och så hade vi ju väldigt tur med vädret, sol och runt 20 grader och kunna sitta ute och njuta av maten är ju extra mysigt ❤️


onsdag 29 juli 2015

Juni på tur med mamma & morfar

Det händer inte ofta men ibland tar jag bara med mig en tvilling och åker iväg. Bra för både mamma och barn. Det är mysigt att kunna ge ett barn 100 % uppmärksamhet. Vi passade på att åka förbi gammelfarmor - och farfar för lite fika och trevlig pratstund. Juni ville mest hänga med gammelfarmor i deras fina trädgård och var inte alls intresserad av mamma :)




måndag 27 juli 2015

Fågelskådning och utflykt till havet

Sista dagen tillbringande vi vid havet och med massa sol såklart :) Vi hann även med lite fågelskådning, barnen blev ganska imponerad när havsörnen flaxade iväg...mäktigt. Nu tackar vi mormor och Kent för underbara dagar i Lövånger, vi har haft det jättemysigt och längtar redan till nästa gång vi kommer på besök!






söndag 26 juli 2015

Glad sommartjej!

Det är så mycket bus över den här lilla tjejen. En glad tjej med spring i bena, och som älskar sommaren precis som sin mamma ❤️


lördag 25 juli 2015

En dagstur till Skellefteå!

Vi packade in alla barnen i bilen och så körde vi mot Skellefteå för lite sightseeing, shopping och det blev även ett stopp på Nordanås fina lekplats! 




fredag 24 juli 2015

Ro ro ro min båt

Vi njuter av underbara och soliga dagar här i norr och saknar inte bäst kusten särskilt mycket just nu. Vi har haft fantastiska dagar med barnen den här sommaren och alla älskar dem dagliga aktiviteterna. Igår åkte vi till havet och njöt av sol, bad, sand mellan tårna och några turer på havet. När den svenska sommaren är som bäst med andra ord!







Mitt lilla sommarhjärta!

Den här lilla skruttan myser just nu i Lövånger hemma hos mormor och Kent. Vad skulle livet vara utan dessa underbara barn ❤️ 






Årliga träffen!

Som alla andra år i Lövånger så brukar vi passa på att träffa en gammal pluggkompis från Gotlandstiden, så himla skoj!! Visst är det trist att man inte kan ses oftare men roligt att man ses när tillfälle ges. Mysig eftermiddag och kväll med gamla minnen och härliga skratt! 





Västerbotten nästa!

Då är vi på nästa stopp av vår härliga Sverigesemester och nu myser vi i Lövånger hos mormor & Kent i några dagar! Här njuter vi för fullt och blir bortskämd med god mat och underbart väder!




onsdag 22 juli 2015

Sista kvällen med gänget!

Sista kvällen med hela gänget på Alnö, då skålar vi och har en väldigt trevlig kväll tillsammans. Nu åker vi vidare några dagar till Västerbotten och kommer tillbaka till Alnö till helgen! 




tisdag 21 juli 2015

Fika med familj och släkt på Alnö ❤️

Igår bjöd vi in till fika på Alnö med familj och släkt, trevligt precis som alltid. Vi är många när vi ses men mysigt och trevligt har vi alltid! 






måndag 20 juli 2015

Mysig middag på Vindhem!

Sommaren är här och vi är på Alnö, älskar det!! Underbart väder, sällskap, mysiga och avslappnande dagar med familj & vänner. Igår besökte vi mysiga Vindhem där det serverades fantastisk mat och dryck! 






Turistar Sundsvall

Underbara, härliga Sundsvall!! Älskar att vara här, mysa med familjen, ta dagen som den kommer och träffa underbara släktingar. Igår blev det ett mysigt besök till Sundsvall, jag tror bestämt att det vara två år sedan sist och oj vad mysigt vi hade! 


lördag 18 juli 2015

Skålar med skumpa!

Firar in att det är lördag med skumpa på altanen, sommar med familjen på Alnö är underbar ❤️


Drakborgen!

Idag lyste solen med sin frånvaro och då drog vi till Drakborgen för massa bus med alla barnen ❤️ 





fredag 17 juli 2015

Medborgargatan ❤️

Igår var det gofika hemma hos farmor och farfar, bästa fikat med andra ord. Barnen älskar att springa runt på gräsmattan bland äppelträden och bärbuskar. Sommaren i Norrland är underbar ❤️





torsdag 16 juli 2015

On the road!

Då drar vi mot norr för mysig semester med familj och vänner, bästa tidpunkten på hela året ❤️


Grillmys med härliga grannar!

I tisdags var det bjudning hos härliga grannar, massa god mat och väldigt trevlig sällskap. Älskar sommaren och grillmys!!




Gothia Cup

I tisdags tog Abbe med sig barnen in till Gothia Cup, väldigt poppis och barnen älskade det!




söndag 12 juli 2015

Counting down...

Snart så är det äntligen semester, jobbar ynka 2 och en halvdag till och sen så är det semester i nästan fem veckor :) Vi har i och för sig redan börjat firat lite semester och hittar på lite roliga aktiviteter tillsammans. Idag blev det utflykt, shopping, konpishäng och sen avslutade vi denna härliga söndag med lite godismys i soffan!