fredag 27 februari 2015

Vabruari slog oss hårt!

Vab, vab och åter vab. Får man lov att säga jävla vabruari!!! Det har varit mycket vab för oss och jag blir snart tokig!!! Vad är det för.magsjukvirus som slagit oss så hårt, och sen får tjejerna helt plötsligt några konstiga virusprickar...men vad fan!!! Nu får det bli vår och varmt, snälla mars ge mig en månad med mindre vab 😊 Älskar att vara hemma med våra underbara barn men vill att dem ska vara frisk och kry. Söta och underbara ungar spm har gett mig härliga skratt hela veckan! 









måndag 23 februari 2015

Firar 10 år tillsammans!

Om några dagar har jag och Abbe varit tillsammans i 10 år, år med massa kärlek och lycka. Tänk vad mycket vi har fått varit med om tillsammans sen vi träffades i Visby 2005, tre underbara barn och ett fint radhus i Torslanda har vi bland annat skaffat oss. Vi har varsin akademisk utbildning i ekonomi, vi har fast anställning hos väldigt bra arbetsgivare och vi är fortfarande väldigt kära. I lördags var det dags för oss att spendera ett dygn ifrån våra guldklimpar för att fira dessa härliga år tillsammans, finaste pappa och bror med familj ställde upp som barnvakter. Tack igen, det var mycket uppskattat!!! Vi checkade in på Gothia Towers, vi åt lunch på hotell Avalon (kan varmt rekommendera deras räksmörgås) vi shoppade på NK och lite andra affärer, vi tog en fika på mysigt kafé som heter Brogyllen, vi åt middag på en mysig fransk restaurang som heter Levantine, vi såg showen ÄGD på Scandinavium och vi drack drinkar på Drinks 20. En helt fantastisk kväll som vi kommer leva länge på!












Mat, träning och annat skoj!

Det går bra nu, med träning, mat och att hålla koll på det dagliga kaloriintaget. Jag känner att det går åt rätt håll och målet till juni 2015 är att vara i mitt livs bästa form :) Genom träning, hälsosam mat, räkna kalorier och positivt tänkande kommer det att gå vägen, känner det på mig. Minus 5 kilo stod vågen på i slutet av förra veckan och är grymt nöjd med mina resultat så här långt men än är jag inte i mål. Hösten 2014  drog jag på mig massa krämpor, bland annat  problem med foten, skulderblad och annat trist. Det gick utför ganska snabbt, och tappade kontroll på vad jag åt och utan någon som helst rörelse går man såklart upp i vikt och att sitta på kontor hjälper inte ett dugg.  Där ser man hur lätt det är att dra på sig onödiga kilon men nu ska de bort och jag har aldrig känt mig så taggad. Nu kör vi!!!


torsdag 19 februari 2015

Söta små hjärtan ❤️

Hur söt får man lova att vara? Sötaste små tjejer som ger en många härliga skratt, underbar ålder dem är i nu och väldigt lika!




tisdag 17 februari 2015

Små tjejer!

Igår var vi på Barnmedicin på Drottning Silvias barnsjukhus, och visst är det två små tjejer vi har. Inte speciellt tunga eller långa. Vi fick väl inte reda på något nytt och inga nya tester men vi har fått starkare salvor som vi ska smörja med och så ska vi på återbesök om en månad. Lite vikt och längd uppdatering på tjejerna fick vi i alla fall.

Juni:  11.5kg och 82.5cm

Lily: 10kg och 81.5cm



En helg med massa kärlek ❤️

I lördags var det dagen då vi bland annat  går runt och visar alla massa kärlek, pussa på mina älskade man och barn. Det blev en härlig alla hjärtans dag med min älskade familj, precis så som jag ville fira den ❤️ Mysig dag som avslutades med trerätters med min älskade sambo!








lördag 14 februari 2015

Beach 2015.....

Sen några veckor tillbaka är jobbet på Beach 2015 påbörjat, ett x antal kilo ska vara borttränad och jag ska vara en hälsosam och glad mamma till sommaren 2015. Nu kör vi!!!


Kärlek ❤️

Min älskade fina prins som älskar att klä ut sig, och ibland är det även okej att mamma tar ett kort! 




Vabba och Vobba

I veckan fick jag vara hemma med Juni & Lily igen, magsjuka barn :( Jag tror jag föredrar magsjuka framför kräksjuka, i alla fall när dem är så små.  När det är vabtider är det skönt att man har världens bästa arbetsgivare som låter en kombinera vab och jobb, arbeta hemifrån är så himla smidigt och fungerar perfekt i mitt jobb. Underbara små troll har jag i alla fall som underhåller och gör mig sååååå glad!



lördag 7 februari 2015

Vabruari är här!!

Kräksjukan är här och så är även vabruari. Oliver vaknade 02 inatt och sen var det igång, från och till fram till kl 10 imorse. Nu verkar det som att det äntligen går åt rätt håll och han mår mycket bättre. Nu håller vi tummarna att vi andra klarar oss även om jag tror att chansen är väldigt liten. Det är nog bara att inse att värsta månaden på året är här och att det bara är att hålla tummarna att vi får hålla oss friska resten av februari!






Återförenade med fd grannar ❤️

I fredags var det dags för födelsedagsfika med finaste fd grannar, som vi för övrigt saknar så himla mycket ❤️ Men det är tur att vi bor nära så vi kan ses nästan lika ofta. Ewelina har nyligen fyllt 30 och det måste såklart firas med födelsedagspresent och fika. Mysigaste fredagsfikat på väldigt länge!










onsdag 4 februari 2015

Mysiga dagar ute i snön när pappa roade sig i London!

I helgen åkte pappa Albert till London med morfar och morbror, fotbollsresa med grabbarna. Här hemma roade vi oss med att umgås ute på gården med alla härliga grannar, så roligt att vi har barn i samma ålder. Pulkåkning för alla barnen och lek i snön, vi mammor hann även med lite tjejsnack och det är ju aldrig fel!